Ei tietoa

Ravintola Kuparipaja

scandinaavista
Arvosana 3 / 5

Fiskarsin Ruukissa sijaitseva ravintola.

Ravintola Kuparipajassa tiivistyy Fiskarsin Ruukin henki: perinteiset käsityötaidot yhdistettynä moderniin ajatteluun ja designiin. Ruokalistalta löytyy makuja ja värejä vuodenajat huomioiden.


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ryhmälounas, pyydetty etukäteen kasvisateria. Tieto ei ilmeisesti ollut keittiöön asti päätynyt, vaan kiireen keskellä kokki loihti annoksen perunasuurimoista, linsseistä, fenkolista ja parsakaalista, lisukkeena perunalohkoja. Maun perusteella sanoisin, että tämä kasvisruoka oli kypsennetty kanaliemessä, joka on aika anteeksiantamatonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2016
Arvosana: 0

Ryhmälounaalla. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, ainakin näin talvella. Ruoka ihan hyvää ja puitteet ok. Fiskarsin kylä on upea paikka!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Käytiin kesällä 4 henkilöä syömässä. Paistettua kuhaa, kanttarellikastiketta, muusia ja vihanneksia! aivan loistavaa! Suosittelen ehdottomasti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2016
Arvosana: 0

Amazing brunch!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 24€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

kamala kokemus. Kaikki pielessä. Ruoka oli pahaa ja jopa vitsi. en suosittele. Näin surkeaa esitystä en ole sitten hetkeen nähnytkään. Rahat meni kuin kankkulan kaivoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Sunnuntai Brunssilla. Ravintolan ympäristö luonnonkaunis Fiskarsin Ruukki. Ruoka maukasta ja hyvänmakuista, mutta ravintolan palvelu oli kiireistä ja hymytöntä. Samoin brunssin esillepano oli aika ankea ja sotkuisen oloinen. Myös ravintolan sisätilat hieman aikaa nähneet ja nuhjuiset.
Brunssin tarjonta ihan kohtalainen leivät, kalat, lihat, salaatit, juomat, jälkkärit. Ei hassumpi kattaus hintaan nähden ja varsinkin kun maku oli kohdillaan.
Olisikohan henkilökunta hieman alimitoitettu tähän turistipaikan ruuhkaan nähden, kun ei ehditä palvella iloisesti ja siivota paikkoja.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 24€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kuparivasarantie 5, 10470 Pohja - Reitti
http://www.kuparipaja.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita