Avautuu 10:30

Parilla Steak House

pihvi
Arvosana 2.2 / 5

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin hampurilais aterian mukaan. Kotiin päästyäni maistoin hampurilaista ja ajattelin, että tässä on jotain outoa. 3-5 kertaa tarkastettuani totesin ettei siellä tosisaan ole pihviä eikä pekonia. Vihaisena soitin parillaan ja minulta monta kertaa varmistettiin, että olenko oikeassa. Sen jälkeen hän kertoi menevänsä kokilta kysymään asiasta. Kuulin heidän keskustelunsa. -Laitoitko pihvin hampurilaiseen? -Ööööm kyllä kai laitoin.. -Siis laitoitko sen sinne? -No joo laitoin kyllä kyllä..
Tämän jälkeen minulle ilmoitetaan ettei hän voi tehdä asialle mitään kun esimies ei ole paikalla van minun tulisi seuraavana päivänä palata asiaan. Pahoitteluja en saanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1390€ Lisätty: 22.01.2016
Arvosana: 0

Hidas oli palvelu vaikka noin 7henkeä töissä, sali noin puolillaan. Ruoka maistui nimensä veroisesti parilalle. Kaverin makkarat oli hieman pinnasta hiiltyneet. Ei kyllä enää tule käytyä.,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Lihahampurilainen erittäin hyvä, eikä muillakaan ollut annoksissaan valittamista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.07.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lounaslistalta Grilli Porsasta punaviini kastikkeessa. En tiedä tekevätkö kastikkeensa punaviinietikkaa ja maizenaa nopeasti sekoittaen, mutta siltä se ainakin maistui. Grilliporsas maistui hieman omituiselta, kenties ikääntynyttä pakastetta. Annos jäi syömättä. Toisinaan ihan kelvollistakin ruokaa on saanut,, riippunee kokista. Nyt oli jo toinen kerta, kun "punaviinikastike", maistui tältä etikkaliemeltä...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.06.2015
Arvosana: 0

Mukava kokemus. Arki-ilta ja paljon asiakkaita. Porukalla illastamssa etukäteen tehdyllä varauksella. Alkuun etanat, pääruokana naudan sisäfilettä ja loppu brulee.
Ruoka oli oikein hyvää ja hinta-laatu kohdallaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 44€ Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli maittavaa ja palvelu erinomaista, suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 17.12.2014
Arvosana: 0

Huonointa palvelua mitä olen koskaan saanut. Lapsiperheet huom! Aikuisten annokset tuotiin ensin ja lapset saivat odottaa omiaan vielä useita minuutteja sen jälkeen. Todella pöyhkeää. Lisäksi annokset olivat haaleita ja samaa kamaa kuin Amarillot ja muut ketjuravintolat. En suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: 0

ei palvelua ollenkaan, odottelun jälkeen poistuimme. ravintolassa ei ruuhkaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.07.2014
Arvosana: 0

Ruoka ihan OK, Palvelu tosi hyvä ja isot pointsit siitä. Mutta hinta, totally overpriced.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2013
Arvosana: 0

Toinen kerta tässä paikassa. Hiljainen tiistai-ilta ja ainoat asiakkaat juuri sillä hetkellä. Mukava nuori hymyilevä naistarjoilijatar palveli meitä erinomaisesti. Söimme grillattua porsaan sisäfilettä ja lihapullat lohkoperunoilla. Annokset tulivat suht nopeasti. Palvelu oli erinomaista ja kokki hyväksyi muutoksemme annokseen. Parasta oli kuitenkin kerrassaan erinomainen ruoka joka oli hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia mitä Porista tällä hetkellä saa. Molemmat annokset olivat hyviä ja kohtuukokoiset. Nälkä lähti ja hyvä fiilis jäi. Varmaan menemme uudestaankin. Vähän ehkä persoonaton sisustus ja hissityyppinen musiikki taustalla, mutta pääasiat toimii kohtuuhintaan se on tärkeintä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Presidentinpuistokatu 10, 28130 Pori - Reitti
+358 44 711 0813
http://www.parilla.fi/pori.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita