Ei tietoa

Fryysarinranta

pihviravintola rannassa
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (41)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikan hampurilaisateria on ihan hyvä, mutta se ei kuitenkaan ylisanoja ansaitse, purilaisen pihvi oli riittävän iso ja kypsyys tuli tilatunlaisena. Varaudu kuitenkin varsin pitkään viiveeseen, meillä kesti n. 1 h 20 min saada kaksi purilaista pöytään. Tilausvaiheessa ei myöskään mahdollisista keittiön kiireistä mitään mainittu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 24.07.2017
Arvosana: 0

Ruoka on täysin ylihinnoiteltua! !! Jos ravintola itse tekisi kaiken alusta alkaen, niin silloin vielä jotenkin ymmärtäisin hinnat. Näyttää ja maistuu ainakin siltä, että käytetään valmiita kastikkeita, leipää ei leivota itse jne. Annokset lisäksi pienehköjä. Miljöö tosin viehättävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 01.08.2016
Arvosana: 0

Maittavaa ruokaa, alkupaloina graavisiikaa ja etanat. Pääruokavalinta kananpoika oli valitettavasti päässyt loppumaan.... Söimme entrecoten (hyvä liha, vaisut maut ja lisukkeet) ja possunposkea (maukas!).
Hienosti päästiin aivan joen rantaan istumaa viimeisille iltaaurngoille. Käyn toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 04.07.2016
Arvosana: 0

Hamurilainen 23 e, aivan ylihinnoiteltu, pihvi lähes raaka. Pahinta se että ruokaa joutui odottamaan 45 minuuttia, ja sittenkin joutui itse kysymään että missä meidän ruoka viipyy, tulihan se lopulta, pahoittelusta ei tietoakaan. Viereisessä pöydässä tarkoilija kuului sanovan että ruuan saamisessa menee 15 minuuttia, me oiottiin että 45 minuuttia oikeampi aika, kantsii varata hyvin parkkiaikaa. No, emme suosittele, ruoka ylihinnoiteltu, ei hyvää ja palvelu surkeaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: -1

Buffet-lounaalla sai syödä niin paljon kuin tahtoi , mutta hinta ei ollut missään esillä. Vaikka oltiin Porvoossa (i Borgå) ei esim. bissen tilaaminen onnistunut på svenska. Iso plussa rockabilly ja country - voittoisesta musiikista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

Upea, tunnelmallinen paikka ka kohtelias henkilökunta. Grillattu marmoroitunut härkä oli aivan kammottavaa. Yhtäaikaa kovaa ja sitkeää. Kastike mautonta punaviinilitkua. Valitin annoksesta. Sain tilalle Entrecôte-pihvit. Ne olivat jo hieman pehmeämpiä ja mureampia, mutta silti kengänpohjaa ja kaukana tuoreen lihan mehevyydestä. Ravintolan kalleimmat liha-annokset. Kastike oli edelleen kuraa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Hyvistä raaka-aineista ajatuksella tehtyä ruokaa – ilman päälleliimattua kikkailua. Miljöö rauhallinen ja lämpöinen tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2014
Arvosana: 0

Kävimme eilen koko perheen kanssa lounaalle. Ruoka olin erittäin hyvää, ja etenkin erilaiset suolakalat ovat paikan parasta antia lounaalla.

Tarjoilu ja roolit kaipaisivat täsmentämistä. Tarjoilupöydästä oli koko ajan joku loppu, keittolautaset, lautaset, leipä, jne. Tuntui että tarjoilupöytää täydennettiin kaikkien tarjoilijoiden toimesta aina kun joku asiakas tästä huomautti. Erilaiset asiat loppui 4 kertaa puolen tunnin aikana ja ihmiset odottelivat. Olisi varmasti pelannut jos joku yksi nimetty vastuuhenkilö olisi vastannut tarjoilupöydästä ja katsonut sen perään.

Lisäksi kylmän kalaruoan makua latisti kun lautaset tuotiin tarjolle pesukonekuumina.
Toivottavasti tämä oli vain tilapäistä, sillä tykkään paikasta ja ruoasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: 0

Ruoka on tosi hyvää, lemppari on poroburgeri, so on ihan paras! ! Ihana tunnelma vanhassa aitassa ja iso aurinkoinen terassi. Palvelu tosi ystävällistä. Suosittelen!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: 1

Vaimoni siika maistui hyvältä mutta annos oli kyllä luvattoman pieni. Oma kokemukseni kanan suhteen täsmälleen sama. Huomautimme tästä tarjoilijalle, joka totesi että siika on kyllä ravintolan pienin A La carte annos ! Tylsää ... Taas aliarvioidaan asiakasta. Pitäisi kyllä tulla jotenkin kylläinen olo!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Jokikatu 20 (sisäpiha), 06100 Porvoo - Reitti
+358 400732038
http://fryysarinranta.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita