Lounas käynnissä

Ravintola Kullo Golf

kausiravintola
Arvosana 4 / 5

Kesästä 2008 lähtien Kullo Golfin ravintolapalveluita on hoitanut Smart Dine Oy. Kesällä palvelemme päivittäin sekä golfareita, että muita hyvästä ruuasta ja rauhallisesta ympäristöstä nauttivia asiakkaita. Talvisin olemme avoinna tilauksesta, ja tiloissamme järjestetään esimerkiksi kokouksia ja yksityistilaisuuksia.

Tarjoilutilamme jakautuu useampaan saliin. Suurimmassa salissa on tilaa noin sadalle henkilölle ja pienimmässä noin kahdelletoista henkilölle. Asiakaspaikkoja on yhteensä 320. Ravintolasalien lisäksi asiakkaamme voivat nauttia tarjoiluista myös viihtyisällä terassilla.

Tarjoamamme ruoka on pääosin valmistettu paikallisista raaka-aineista, ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita. Ruoka-annokset ovat edullisia, mutta laadukkaasti valmistettuja. Päivittäin vaihtuva ruokalistamme sisältää muun muassa maistuvan pastan, salaatin ja kotiruoka-annoksen. Tarjolla on myös aina hampurilainen sekä suosittu club sandwich.

Ravintolassamme järjestetään paljon erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia. Jokaisen tapahtuman tarjoilun suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaamme ovat erityisesti pitäneet barbeque-teemasta, jossa keittiöpäällikkömme tarjoilee suoraan grillistä erilaisia lihoja ja kasviksia terassilla. Tarvittaessa tapahtumien yhteydessä voimme lämmittää myös saunan ja tarjoilla saunajuomia. Golf-tapahtumien yhteydessä voimme myös järjestää tilauksesta tarjoilua kentälle.


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava henkilökunta. Hyvät puitteet. Maukas ruoka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Käytiin lounaalla. Söin Club-sandwichin, joka olikin tuhti satsi, niin tuhti että annoksen ranskalaiset jäi syömättä. Kiva salaattipöytä, jossa leipänä mm. itseleivottua foccacciaa. Muutoin aika perusruokaa, ei mitään säväyttävää. Miljöö on kiva, jos tykkää golfkentistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 02.07.2010
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Golftie 119, 06830 Porvoo - Reitti
019 522 0421
http://www.ravintolakullogolf.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita