Suljettu nyt

Rosso

Arvosana 2 / 5

Arvostelut (34)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

JÄÄVESI oli suoraan pulloon laskettua haaleaa raanavettä! Tuosta ns. "jäävedestä" kehdattiin periä kaiken lisäksi 0,80e per hlö! Annoksessa ylikypsä naudanliha oli ok, kaikki muu yhtä mössöä ja paprikaa oli TODELLA paljon! Alkuasetelma näytti ihan hyvältä, mutta kun rikkoi annoksen juustokuoren, niin kaikki sen alla oleva lillui ohuessa. epämääräisen värisessä nesteessä, mitä oli PALJON. Kokemuksesta viistastuneena päätin, että jos ja kun seuraavan kerran vierailen Porvoossa, etsin varmasti ravintolan, joka tietää edes mitä JÄÄvesi on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

raasre pöytä onneton vihreä salaatti joka on valmis voisi huuhdella niin muuttuis paremmaksi eikä kuivaa möttöstä. salaattilautaset ovat leipälautasia ja tosi hankala syödä niistä pitkin pöytää menee!pippuripihvi ok mut kastike sokerilientä tosi makee .muut lisukkeet heinien alla. kamalaa sitruuna vingretti kastiketta joka vien kaiken makuelämyksen ja tavalliset kastikkeet missä? kallis ruoka ja otimme jälkiruuaksi jäätelöpallot niin 3 e kpl ja ei kastike kuulunut edes hintaa ja yllätys yllätys laskun aika niin ei tuoda pöytään .2hkl ja yli 80e ei ikinä aivan pielessä hinnat ynm!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 24.01.2015
Arvosana: 0

Jo toinen kerta, kun pääruoat tuodaan pöytään vaikka alkuruoat olivat vielä kesken ! Pizzan laatu huonontunut huomattavasti, aika einekseltä maistuu. Tarjoilija yritti myydä jotain bruscettaa alkuruoaksi, mutta kun emme tilanneet niin tuli vaan väsynyt vastaus: -No ottaakaa nyt kuitenkin vähän antipastoa odotellessa (siis salaattipöydästä). Intohimo työntekoon kadoksissa, en syytä tarjoilijoita tai kokkeja, vika on uskoakseni aivan jossain muualla. Special Pizzat uudistetussa ruokalistassa oli vähän liian speciaaleja mun makuun, en tiedä tykkääkö joku muu banaanista,suolapähkinöistä tai minttukastikkeesta pizzan päällä?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: 0

Aikamoinen floppi. En ikinä mene enää koska surkeaa palvelua ja kun pyysimme laskua niin tyly vastaus että maksakaa kassalle. Ei kai tämä mikään lounasravintola missä mielestäni voi käydä kassalla maksamassa.Ennen Rosson pizzat olivat hyviä ja isoja. Muualta saa halvemmalla parempia pizzoja

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Bbq chicken pizza. Kanapalat oli hervottoman kokoisia,samoin ananas. Ei ollu salaattipöytää vaan pikisuolaisia oliiveja ja jotain sienimöyhöä. Todella pettymys verrattain vanhaan rossoon. En mene enää koskaan. Harmittaa miten laatu on huonontunut jyrkästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: 0

Ruoka mitäänsanomatonta ja vailla makuelämyksiä. Miljöö tylsä ja epäviihtyisä. Kaiken kaikkiaan Rosson taso laskee vuosi vuodelta.80-luvun Bolognesepizzaa haikailen, se oli namia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: 0

Ainoa positiivinen asia oli tarjoilija, joka oli vielä harjoittelija. Ainoa syy miksi menisimme takaisin on palvelu, jota häneltä saimme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 19.07.2014
Arvosana: 0

Tunnelmallinen ja mukava ympäristö, ruoka ja palvelu porvoon parasta. Vakiopaikka meidän poppoolle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.06.2014
Arvosana: 0

Pizza oli hyvää. Henkilökunta mukava. Lasten leikkipiste oli myös hyvä lapsiperheelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 29.09.2013
Arvosana: 0

Ravintolan uunista huolimatta pizza oli pieni pettymys, ruoassa maistui intohimottomuus ruokaan.
Pettymys oli myös, että täällä raastepöytää ei ollut ja tilauksen annettuamme tarjoilija kysyi, haluammeko alkupalaksi patonkia. Hiukan tuli pakkomyynnin maku. Oletan että ilmainen leipä tuodaan kysymättä pöytään.
Työilmapiiri näytti ravintolassa olevan melko jäätävällä tasolla, henkilökunta ei hymyillyt ja ilmapiiri oli tympeä. Ja jos tässä on tavoiteltu jotain aitoa italialaista, niin uunia lukuun ottamatta sellaista ei ollut. Italiassa ei tarvitse maksaa tiskille pöydässä syötyään.

Kokemuksena, nälkä siirtyi hetken eteenpäin ja toista kertaa en kyseiseen ravintolaan mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.05.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Lundinkatu 2, 06100 Porvoo - Reitti
0107 659 490
http://www.rosso.fi/porvoo.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita