Suljettu nyt

Skyfall

a´la carte and café
Arvosana 4.3 / 5

Ravintola Skyfall on moderni kahvila-ravintola. A´la carte listaltamme löydät muun muassa runsaat Tapakset, muhkeat käsityönä tehdyt Burgerit ja perinteiset pihvit. Tyylimme on nuorekas, kansainvälinen ja raikas. Meillä on täydet A-oikeudet.

Kahvilatarjontaamme kuuluvat niin ihanat paikanpäällä valmistetut kakut, erikoiskahvit kuin täyttävät suolaiset purtavatkin.
Olemme avoinna ryhmille tilauksesta milloin tahansa. Käytössämme on 3 kokoustilaa nykyaikaisin kokousvälinein. Ravintolatiloissamme voi järjestää mitä tahansa juhlia myös yksityistilaisuutena.

Nyt myös pitopalvelu meiltä!


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli maukasta ja palvelu ystävällistä. Ruuan taso yllätti positiivisesti - paikka ei ollutkaan mikä tahansa uimahallin kahvio, vaan ihan kunnon ravintola. Erikoisruokavalion huomiointi oli parasta, mitä olen koskaan kokenut missään ravintolassa. Sain erikseen gluteenittoman focaccia -leivän lounaalla ja herkullisen maidottoman ja gluteenittoman jälkkärin. Vitriinissä olevat kakut näyttivät myös herkullisilta ja erikoisteet olivat kiva kokemus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: 0

Maalaishampurilainen tällä kertaa. Mehevä, sämpylä hyvää ja salaatit, majoneesi ja muheva pihvi välissä. Lähti nälkä ja oli hyvää. Aiemmin olen noutopöydästä syönyt tilauksesta ja salaattiannoksen. Taso on säilynyt ja ruoka on aina ollut laadukasta. Toivoisin ihmisten löytävän paikan laajemmin. Jos suklaakakkua olisi ollut vitriinissä tällä kertaa, olisin vielä sen yrittänyt nauttia

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 14.08.2014
Arvosana: 0

Päällepäin tavanomaisen näköinen lounasravintola, mutta kaikki menulta tilatut annokset olivat todella laadukkaita ja hyvän makuisia. Entrecote oli medium plus juuri kuten toivoin ja jälkiruokakin oli esillepanoineen kyllä aivan viimeisen päälle, mutta näkyi se hinnassakin. Ei malttaisi uskoa näin hienoa suoritusta tällaiselta sporttibaarilta. Toivoisinkin, että ruokailuympäristöstä saataisiin vähemmän avoin ja tunnelmallisempi. Menuun voisi myös sisällyttää ainakin yhden kana-annoksen lisää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 31€ Lisätty: 05.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kotitie 10, 49270 Pyhtää - Reitti
+358447586782
https://fi.siriussport.fi/restaurant-skyfall

Vaihtoehtoisia ravintoloita