Ei tietoa

Kiinalainen Ravintola

kiinalaista
Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola sijaitsee Vanhan Rauman laidalla, varjoisassa pienessä pihassa, vanhassa sinertävässä puutalossa ja tavoittaa jotenkin vanhan kiinalaisen tunnelman. Sisältä se on melko ahdas. Söin lounasaikaan listalta. Puolenpäivän aikaan ei olllut vielä juuri ollenkaan asiakkaita, mutta alakerta täyttyi syödessäni. Otin alkupaloiksi kevätkääryleet kasvistäytteellä. Ne olivat pettymys: kuivia,kovia, pieniä ja liian vähän täytettä. Pääruoaksi valitsin kanaa ja vihanneksia. Annos oli valtava, jaksoin syödä tuskin puolet. Loppu toimitettiin pyytämättäni mukaanotettavaksi. Harmitti silti maksaa 13,50 pääruoasta, kun en pystynyt lomamatkalla loppuja kuitenkaan hyödyntämään. Palvelu oli kaikin puolin miellyttävää. Pääruoan maku oli ok. Ei mitään mieleenpainuvaa, mutta kelvollista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 0

Kävimme kolmestaan syömässä Kiinalaisessa. Tilasimme friteerattuja jättikatkarapuja, kanaannoksen ja kasvisannoksen. ( en muista tarkalleen nimiä ) Jättikatkaravut olivat niin pahoja ettei niitä pystyis syömään! Taikina oli niin vanhaa ja ravut yklikypsiä oli jopa muuttaneen väriä ja niistä tuli rasvaa. tuntui siltä että ne oli paisettu eilen sitten ne odotti yön yli jossan ja sitten ne paistettiin vielä kerran ja tarjottiin meille vielä rahaa vastaan =(( kasvis oli ihan mauton. Ainut annos mikä oli ihan perus kiinalaisen ravintolan annos oli kanaruoka. Aivan perus, en voi sanoe että hyvä tai huono, mutta oli ainakin syötävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Erittäin hyvä lounasvaihtoehto. Käyn melko säännöllisesti. Lounasaikana ravintolaan kannattaa mennä heti klo 11, koska paikka täyttyy hyvin nopeasti ja tästä syystä joskus (ei aina!) ruokaa voi joutua odottamaan. Tämä on oikeastaan ainoa asia, jossa odottaisi parannusta. Ruoan laatu on omakohtaisten vertailujen valossa maamme kiinalaisten ravintoloiden parasta tasoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 14.02.2014
Arvosana: -1

Yksi kasvisvaihtoehto, jossa ei ole mitään proteiineihin viittaavaakaan. Lihan syöjät kehuivat. Vegaanina en.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2013
Arvosana: 0

No ei todellakaan tasoltaan kiinalaiseksi minkäälainen todella huono. Henkilökunta osaa todella huonosti suomea.Lapsien kanssa lähes mahdoton mennä ahdas.En menisi uudelleen varsinkaan lasten kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.07.2013
Arvosana: 0

Isot annokset ja erittäin maukasta,tuoreista raaka-aineista tehtyä. Erityisen hyvää oli jättikatkaravut valkosipulissa. Rapuja oli reilusti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.07.2013
Arvosana: 0

Olen käynyt monesti, enkä ole vielä kertaakaan joutunut pettymään ruokaan. Toki tuoreempaa ja laadultaan parempaakin maailmasta löytyy. Tämä on kuitenkin jäänyt omaksi suosikikseni, enkä ole vielä etsimälläkään löytänyt ruuan maun puolesta parempaa paikkaa. Ainoana miinuspuolena ruuan suhteen on, että tulisuusaste vaihtelee jonkun verran, varmaankin kokista riippuen.
Palvelu on ystävällistä, vaikkei kaikilla työntekijöillä suomenkieli taitukaan muuten kuin normaaleihin tilauksiin tarvittavasti. Englannilla täydentäen lisäksi epätavallisetkin asiat hoituu.
Hinnat ovat mielestäni erittäin kohtuulliset muihin paikkoihin verrattuna. Kyse ei kuitenkaan ole mistään pikaruuasta.
Ravintola on sopivan siisti; sinne voi mennä rennosti lounaalle tai illalla treffeille tai vaikka juhlistamaan syntymäpäivää koko perheen kesken.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 07.04.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.08.2011 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2010 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.02.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kuninkaankatu 4, 26100 Rauma - Reitti
02-8226869

Vaihtoehtoisia ravintoloita