Keittiö auki

Pizzeria Riviera

Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ups! Tarjoilija unohti välittää tilauksen keittiöön...(työvuoro päättyi). Pitkän ajan kuluttua tuli toinen tarjoilija, joka otti asian hoitaakseen. Vinkki: Kun kyse on henkilökunnan kömmähdyksestä (jotka toki ovat inhimillisiä ja sellaisia sattuu), niin on kohteliasta hyvittää se joko hinnan alennuksella tai tarjoamalla esim. jälkiruoat maksutta. Pieni ele, mutta asiakkaan näkökulmasta merkittävä. Se erottaa ravintolan ruokalasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 1

Kävin täällä syömässä kaksi kertaa kerralla, ensimmäisen ja viimeisen.
Pizzeriassa itsessään näyttää ulkoisesti kaikki olevan niin kuin pitää, siisti paikka ja alkusalaatti konsepti on hauska.
Mutta mutta, kun päästiin itse asiaan eli pizzoihin, niin kaikki petti pahasti.
Kävimme lounas aikaan, ja seuralaiseni otti paikan suosikin eli Sisiliasen, ja minä otin turvallisen Cacciatoran.
Pizzat uivat rasvassa ja pohja oli reinoista poltettu niin hyvin ettei veitsi siihen meinannut pystyä. Pohjakastike oli mauton, ja kokonaisuuden pilasi käytetty huonolaatuinen Pizza-juusto joka todennäköisesti oli kasvisrasva sekoitteinen, eli uunissa se katoaa rasvaksi pizzan pintaan, ilman mitään makua, jättäen mennessään vain epämiellyttävän kalvon kitalakeen. Sisilialaisessa oli listan mukaan valkosipulia, jota ei ensin meinannut maistaa, mutta myöhemmin jälkimakuna tuli valkosipulijauheen tuttu maku suuhun, eli ei siis edes tuoretta valkosipulia...

Huoh. tämä pitkä purkaus siksi että tässä paikassa olisi selvästi potentiaalia jos panostaisivat laatuun ja hieman perehtyisivät asiaansa. Turussa hyvä oppimatkan kohde voisi olla Pizzarium, mistä saa oikeasti maan parhaimmistoon kuuluvaa pizzaa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Riviera on ja pysyy - parasta pizzaa ikinä, mukaan lukien ne kymmenet maat joissa pizzaa olen nauttinut ja mukaan lukien tietysti myös Italia. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.04.2015
Arvosana: -2

Rauman paras pizzapaikka. En ole mistään saanut niin hyvää pitsaa vielä toistaiseksi kuin Rivierasta. Palvelu on hyvää, erityisesti jos omistaja itse on palvelemassa. Hinnat ovat hieman korkeahkot, mutta toisaalta nämä pitsat voittavat mm. turkkilaiset mennen tullen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: -2

Hintamme nokkaa kohden koostuu erihintaisista pizzoista, 1,5 litran kokiskannusta ja valituista jälkkäreistä. Vuosikausia sitten jo Katjan ryhdyttyä ravintoloiksijaksi, kävimme edelleen säännöllisesti ja pidimme Pepen jälkeisestä toiminnasta. Sitten eräänä kertana oli kabinetti buukattu tuplasti - meille ja joillekin toisille. Ehkä nuo toiset olivat venyttäneet varaustaan tai henkilökunta sekoillut. Koska joutuisimme odottamaan kabinetin vapautumista, kysyin silloin paikalla olleelta miestyöntekijältä 7:stä pizzastamme paria veloituksetta. Eivät kuulemma ole niin höveleitä. Sitten jatkoimmekin muutamina kertoina tämä kerta mukaanlukien Rossossa. Nyt on vierähtänyt hieman pidempi aika ja Rossoa ei enää ollut. Päätimme käydä katsomassa, miten Rivieran saamat arvostelut kuvaavat tämän iltapäivän tilannetta. Kyllä vaan. Tultuamme 7 hengen porukalla sisään saimme itse hakea ruokalistat, jotka ovat omanlainen kiva keksintö. Niitä ei tuotu meille, eikä meitä huomattu millään tavalla. Koska olin varautunut tähän luettuani näitä stooreja, menin noutotiskille kysymään saako teiltä isoa kannullista limsaa. Kyllä saa ja pienen mietinnän jälkeen selvisi hintakin. Sitten sanon, että se on hyvä ja kysyin kauanko menee 7 pizzan kanssa? Ei kauaa. Ok. Tuletteko ottamaan tilauksen? Kyllä. Ja homma toimi siitä eteenpäin. Eli kulttuuri on vähän kuin Venäjällä : Pitää antaa potkua peruksille, niin alkaa tapahtua :) Pizzat olivat isoja ja hyviä. Itse otin Del Capitanon ja täytyy sanoa, että ihan loistava valinta. Ehkä Katja saisi ravintoloitsijana olla enemmän paikalla, kuten alussa oli. Hän se kuitenkin vastaa henkilökunnan motivoituneisuudesta. Ja vielä loppukevennyksenä 10-uutisten tapaan : Jo ihan yhteisvessan käsienpesuhanan nähdäkseen ja kokeillakseen kannattaa tulla - on se niin hämmästyttävä ja hieno keksintö! Eli kaikki vähintään kohtuudella kohdallaan, kunhan asiakas itse huolehtii siitä, että tulee huomatuksi positiivisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 24.01.2015
Arvosana: 0

Ennen remonttia oli "pizzeria"!
Nyt näyttää steriililtä ruokalalta.

matti rauma

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.11.2014
Arvosana: 0

Remontin jälkeen ensimmäinen käynti, ja salihenkilökunnan toiminnassa on paljon parantamisen varaa.
Mennessämme kahdestaan ravintolaan, kukaan tarjoilijoista (3) ei tervehtinyt, kaksi tuijotti suu auki, yksi laski kolikoita.
Kolmessa pöydässä oli asiakkaita, yhteensä kuusi. Yksi pöytä odotti laskua, yksi ruokaili ja yksi ilmeisesti odotti ruokaansa.
Me odottelimme pitkään pelkästään tarjoilijan saapumista ja ruokalistaa. Kukaan tarjoilijoista ei tehnyt elettäkään tullakseen pöytäämme ja mikä parasta; keittiön puolelta joku sanoi että "menkääs nyt joku" ja tarjoilija vastasi "mä oon menossa". Kaikki tuo kuului salin puolelle ja silti kesti vielä pitkään ennen kuin tarjoilija saapui. Viime hetkillä, koska olin jo valmis lähtemään pois.
Ilmeisesti omistaja oli paikalla koska hän koki tarpeelliseksi selittää useille henkilöille remontista, ei toki palvellut ketään. Ja meidän jälkeemme tuli useita pöytäseurueita, eli työsarkaa olisi ollut kyllä.

Pizza oli kyllä loistavan makuinen, ja tulikin yllättävän nopeasti, mutta palvelu oli todella kehnoa. Saa mennä taas tovi ennen kuin menen maksamaan huonosta palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 23.10.2014
Arvosana: 0

Käynyt niin kauan,kuin kyseinen ravintola on toiminnassa ollut ja sanoisin ,että parhaat pizzat ,mitä ikinä olen syönyt! Hinta kohdillaan...onhan tämä ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1490€ Lisätty: 26.08.2014
Arvosana: -1

Odotin pöydässä n. 10 minuuttia, mutta en saanut palvelua. Tarjoilija juoruili ja kokki teki hommia. Muutama asiakas oli ruokailemassa. Poistuin nälkäisenä toiseen ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt ensimmäisen kerran täällä varmaan 90-luvulla ja edelleen kun sanotaan 'pizzeria' mieleen tulee tämä paikka ensimmäisten joukossa. Pizzat ovat tarpeeksi isoja, joo. Ne ovat tosi hyviä, joo. Seinät ovat jännät iästään huolimatta, joo. Ja hinnat ovat pilvissä, tuskin kukaan väittää vastaan. Aikoinaan alueen paras pizzeria on parhaiden joukossa edelleen, vaikka pizzojen taso laskenut lujaa. Mutta odottamaan joutuu: vartin, puoli tuntia, harvoin mutta joskus enemmänkin. Ja silloin kun on kiire, silloin on todella kiire, mutta ei kiireapua. Se on hyvin valitettavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hallikatu 6, 26100 Rauma - Reitti
02-4373385
http://www.riviera.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita