Ei tietoa

Bodrum Kebab

turkkilaista
Arvosana 1.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen tilannut/syönyt pitkälti toista sataa annosta ja mielestäni yksi parhaista kebab-paikoista ko. sektorilla.
Harvassa Kebab-paikassa ex-Turkkilainen palkkaa Suomalaiset työntekijät. Tuo selittänee hivenen korkeahkon hintatason.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.09.2015
Arvosana: 0

Lounasaikaan 10€ kebapista ja 2€ pienestä limusta. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Ylihintainen annoskokoon ja siihen nähden, että annokset tarjoillaan kertakäyttölautasella. Kebab ranskalaisilla lounasaikaan 10 euroa ilman limua. Annos kertakäyttölautasella josta puolet on kaalisalaattia, toisella puolikkaalla kebabit joiden alta löytyy ranskalaiset.. Jotta itse menisin uudestaan näin kovalla hinnalla, täytyisi kebab-lihaa olla enemmän ja lautaselle asettaa kebabit ja lisuke erikseen ja salaatin voisi tarjoilla salaattipöydästä itsepalveluna. Palvelu oli ystävällistä, paikka viihtyisä ja pöytäpaikkoja paljon. Kebab-liha ja kastike on paikan itsetekemää ja todella hyvää, mutta sitä tarjoillaan liian vähän hintaan nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.02.2014
Arvosana: 0

Hinta 10 EUR kebabannoksesta on ylihintainen ruuan laatuun nähden. Kaikki tarjoillaan kertakäyttöastioista joka on hintaan nähden anteeksiantamaton miinus ja asiakkaan aliarviointia. Kebab oli pientä hakkelusta ja se oli kuivaa ja kylmää. Lohkoperunoissa ei ollut minkäänlaista maustetta vaan se oli kebabin alla vain rasvaista puuroa. Tulinen kastike ei ollut mitään tulista nähnytkään, vain mausteetonta vedellä jatkettua liejua. Palvelu oli ystävällistä mutta se ei hyvitä ruuan kallista hintaa vs. huono ruoka.
On vaikea käsittää miksi joku sanoo että tämä on muka Riihimäen parhaita kebab paikkoja, taitaa olla hyvät kommentit ravintolan pitäjän ja sen tuttujen omia! Minusta bodrum ei ole kovin hyvä kebab paikka, jo pääkadun varrelta löytyy useampi mitä suosittelisin ennemmin

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.12.2013
Arvosana: 1

Joka kerta kun käy niin annos on pienentyny ja hinnat noussu. Meneeköhän paikalla huonosti nykyään?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: 1

Palvelu, annokset ja tunnelma olivat täydellisiä. En voisi löytää parempaa kebab ravintolaa Suomesta. Itsetehdyn lihan erottaa heti valmispakastelihasta. Suosittelen lämpimästi Bodrum Kebabia. Omistaja on täysin asiakkaiden puolella ja tekee parhaansa mielyttääkseen heitä. Olen pari kertaa kokeillut muita kebab ravintoloita, mutta pettynyt joka kerta. Siispä olen päättänyt että kun syön Kebabia, syön ainoastaan Bodrumissa. Kiitos Sükrü!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.03.2013
Arvosana: 0

Ruoka oli haalean lämmintä. Liha oli todella kuivaa eikä todellakaan hyvänmakuista. Maistui siltä, että olisi seissyt ja lämmitetty mikrossa jonka takia tuollainen koppurainen rakenne. Kaalisalaatti on hyvä. Tuo Kebab riisillä 9 euroon on kyllä melko pettymys siihen nähden mitä taso oli joskus, kun Bodrum palkittiin "suomen paras" tv-ohjelmassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.02.2013
Arvosana: 1

Erittäin hyvää, itsetehdystä lihataikinasta vuoltua kebabia. Lihan laatu hakkaa valmistankoja käyttävät paikat kirkkaasti. Palvelu myös erittäin ystävällinen, omistaja toimii itse myös ruokien tekijänä. Muuta henkilökuntaa paikalla ei näy. Annokset minulle täysin riittävän kokoisia, eikä kertakäyttöastia ole mikään miinus, ainakin hygienia on kunnossa, likaisia aterimia näkee muissa kebab paikoissa ihan tarpeeksi. Ehdottomasti parasta kebabia mitä Suomessa olen syönyt, vaikka joskus otin oikein tehtäväkseni löytää etelä-Suomesta parempi paikka, en siinä onnistunut. Hinnat ovat korkeahkot, mutta milloinpa laatu on ilmaiseksi tullut. Suursyömärit asioikoon sitten jossain muualla, jos ruuan ainoa funktio on sen täyttävyys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.07.2012
Arvosana: 0

Hyvä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2012
Arvosana: 0

Palvelu ja ruoka on erinomaista, lienee kasvanut kilpailu ja raaka-aineiden hinta pakottanut nostamaan hinnat jo mielestäni kebabin kiputasolle, sillä näillä hinnoilla alkaa saamaan jo vähän muutakin parempaa ruokaa. Liha ja kastike on ensiluokkaista, ranskalaiset ja salaatti OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 02.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 4, 11100 Riihimäki - Reitti
019-732 292
http://www.kebabille.com/arvostelut/kunta.php?kid=317

Vaihtoehtoisia ravintoloita