Avautuu 11:00

Rax Buffet Rovaniemi

pizzabuffet
Arvosana 3 / 5

Rax Buffetissa syöt ja juot niin kuin haluat ja niin paljon kuin haluat! Buffetpöydästä löydät herkulliset pizzat, salaatit, lasagnen, wingsit, lihapullat ja muut lämpimät herkut. Buffetin kera nautit virvokkeet ja kahvit. Jälkiruoaksi tarjoilemme vaniljajätskiä kastikkeilla hintaan 2,00 €. Buffet aikuiset 9,95 €, Buffet lapset alle 7 v. 3,95 €, Buffet lapset alle 12 v. 6,95 €.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

En ole ikinä syönyt yhtä pahaa lasagnea. Mausteetonta ja lihatonta mössöä. Lisäksi outoa perunamössöä sekä einesnakkeja- ja lihapullia.
Salaattipöytä oli ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Heti aluksi pitää todeta, että söin pääasiassa salaattiosaston tuotteita: kasvisten lisäksi siellä oli kananmunia, raejuustoa, fetajuustoa, kanalihaa kuutioina. Lautasensa kun täyttää monta kertaa lähtee nälkä. Hinta oli 9,95€

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2015
Arvosana: 0

Niissä Raxeissa joissa olen käynyt, niin pitäisin Rovaniemen tarjoamaa pizzaa kaikista parhaimpana. Monissa paikoissa pizzat ovat kuivia toisin kuin täällä. Maissilastut on korvattuna tavallisilla sipseillä, joten miinusta siitä. Lämpimät ruoat on ahdettu hyvin ahtaaseen tilaan. Ne tarjoillaan folioastioissa ja niiden alla on pieni liesi pitämässä niitä lämpiminä. Tuo hyvin kehnon ilmeen ravintolalle. En kuitenkaan huomannut maussa mitään kärsinyttä muihin Raxeihin verrattuna (paitsi niihin pizzoihin).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.06.2012
Arvosana: 0

Normaalia on olla odottamassa. Vain yksi työntekiä töissä ja saapuvien asiakkaiden jono senkun vaan kasvaa. Laatu valitettavasti on mitä on, kyllä sillä vaan nälän saa siirtymään, ainakin hetkeksi.

Kun oli yksi työntekijä töissä, joka vääntää pitsaa, palvelee asiakkaita ja siivoaakin jossain välissä, niin pitsaa ei juuri ole buffetissa. Saat olla kärkkymässä koko ajan koska tulee jotain ja nopeat syövät hitaat.

Maissilastutkin oli korvattu Taffelin perunalastuilla.

Kannattaa valita aika, jolloin porukkaa ei ole paljoa tulossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.09.2011
Arvosana: 1

Esim. su 31.01.10: Ei ollut maitoa, eikä jäätelöä, keitto, lasagne ja kermaperunat eivät olleet kuumia. Ei ole ensimmäinen kerta, kun myydään ei oota. Hinta on kuitenkin täysi ja hyvitystä ei tule, vaikka huomauttaa. Tosi surkeaa ravintolan hoitoa, en suosittele enään kellekkään, enkä tuo ystäviä. Ei viitsitä tarkistaa ed. päivänä onko tarvikkeita seuraavaan päivään ja tullaan liian myöhään töihin, ettei kaikki ole valmista kun aukaistaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2010
Arvosana: 0

Perus Rax-Buffet, raikkaat salaatit ja hyvin tulee pitsaa pöytään.
myös vilja allergikoille tekevät tilauksesta...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.10.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskikatu 11, 96100 Rovaniemi - Reitti
016 348 3999
http://www.rax.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita