Avautuu 16:00

Siipiravintola Wingston

Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Burger was unedible, meat was very obviously frozen when it hit the pan and was then cooked until hard.
Onion rings on burger were so soggy with grease that they alone made the burger unedible, dripping cold frying oil all over the rest of the burger when bit into.

Waitress asked if all was ok, and we said it was not. She just said "Hyva"(good) and walked away. Either not bothering to listen or did not care. Mentioned it again at the register and they apologized and said they would tell the kitchen.

Overall the worst burger i have ever had, and i have had quite many of them...not going there again even if i was offered it for free.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0

ihan hyvä nälän siirto paikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.11.2015
Arvosana: 0

Kanansiivistä ja hampurilaisista pitäville. Ranskikset ovat rapeita ja hyvin maustettuja. Lisädippi kannattaa tilata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: 0

Siivet ja kastike hyviä. Kastikkeet kolme eri vahvuutta. Hampurilaisannokset näyttävät suoraan pakasteista otetuilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Nykyisin tässä Rovaniemen klassisessa paikassa tulee käytyä yhä harvemmin - silti lähes joka kerta joutuu pettymään. Wingsit OK, mutta lähes kaikki muu lämmin vaikuttaa tulevan suoraan pakasteesta pannulle tai rasvakeittimeen ja sieltä lautaselle. Tämä kaikki höystettynä hitaalla palvelulla ja tasoon nähden turhan korkealla hinnalla. Harmi sinänsä, tämän klassisen ja mukavan paikan näkisi mielellään kohottavan ruoan ja raaka-aineiden sekä palvelun tasoa! Tällä hetkellä ei eroa ketjupaikoista juurikaan ja toisinaan on jopa niitä kehnompi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Wingsit oli todella iso pettymys. Samanlaisia saa ihan joka paikasta. Mutta nämä olivat kaiken lisäksi ihan kylmiä. Burgerista jäi fiilis, etttä mielummin oisin hakenut mäkkäristä euron juuston niin ainakin olisin saanut sitä mitä tilasin. Palvelua sai odottaa todella kauan,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Party platter oli lievä pettymys. Annos oli aika pieni ja dippiä oli mielestäni riittämättömästi. Annoksessa olleet mozzarellatikut ja cheddar-jalopenot vaikuttivat niin vahvasti S-Marketin pakasteesta löydetyltä, että uskon niiden olevan sieltä myöskin otettu. Kanaa oli annoksessa hyvin vähän, mutta ne vähät olivat hyviä paloja. Juomaksi oitin 0,5 l limsan ja hinta oli mielestäni kohtuuttoman iso.

Toivon, että vika oli ostopäätöksessäni. Mutta en silti halua saada ravintolassa niitä samoja pakasteita mitä voisin tehdä kotonakin halvalla rasvakeittimellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2014
Arvosana: 0

Chilihampurilaisannos tai siipiä+ranskikset on vakkaritilaus. Paikan ranskismauste täytyy kyllä mainita myös erikseen :P

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.10.2013
Arvosana: 0

Hyvää maukasta ruokaa.
Annokset olivat sopivan kokoisia.
Ravintola oli tunnelmallinen ja mukavasti sisustettu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.03.2013
Arvosana: 0

ISO pettymys oli monen vuoden jälkeen; party platter tms. oli kokenut muodonmuutoksen huonompaan suuntaan. Ennen sama annos sisälsi ISON kasan curly friesejä ja 2 dippiä + kanat + vihannekset + poppersit. Annos lauantaina oli todella pienellä lautasella, ristikkoperunoita oli ehkä 6-7 kpl ja dippi yhdessä kipossa. Annokseen voisi laittaa vaikka euron lisää hintaa ja sillä saisi ranskalaisia kunnon kasan omassa kupissaan (nehän eivät oikeasti maksa juuri mitään) sekä 2 dippiä omissa kulhoissaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kansankatu 15, 96200 Rovaniemi - Reitti