Ei tietoa

Kaltiokivi

Arvosana 1.7 / 5

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola oli iso pettymys, palvelu erittäin erittäin hidasta ja tarjoilijat epäkohteliaita. Tilasimme alku- ja pääruuat, alkuruuat olivat ok makuisia, tosin gluteenittomana tilattu annos ei ollut kokonaan guteeniton. Pääruokia saimme odottaa puolitoista tuntia tilaamisen jälkeen, saimme kysyttyä yhdeltä ohitsemme kulkevilta tarjoilijoilta tilanteesta, jonka jälkeen odotimme vielä puoli tuntia ruokiamme. Pääruuat olivat pettymyksiä, ulkonäön, maun ja tuoreuden perusteella, nälästä huolimatta ruuat jäivät syömättä. Tarjoilija suostui antamaan meille hyvityksen annoksistamme, mutta maksun saamisen jälkeen kiiruhti vain pois paikalta sanomatta mitään... Eipä tullut tervetullut kuva paikasta, eikä kyllä ole aikomus mennä uudelleen tällaisen kokemuksen jälkeen kyseiseen ravintolaan...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 23.06.2015
Arvosana: 0

Olemme käyneet kymmeniä kertoja tässä Rukan yhdessä pitkäikäisimmistä ravintoloista. Tarjottujen aterioiden laatu oli alkuvuosina vaihteleva, nykyään hinta-laatutaso on ollut välttävä. Kävimme eilen syömässä ns. Gourmet street food-listalta annokset, jotka todellakin lupasivat enemmän kuin mitä antoivat. Olipa mautonta, niin tylsää ja luokatonta evästä että jopa alle huoltamotason! Makuelämyksiä lupaavia sanoja oli aivan liikaa. Jäi niin huono maku suuhun tämän jälkeen että me, vuosia Rukalla käyneet, laitettiin tämä paikka nyt boikottiin. Rukalla on todellakin parempaa ruokaa tarjolla. Ja tiedoksi jos joku sen porolevitteen vuoksi on tuonne syömään mennyt, että sitä ei enää tarjoilla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.04.2015
Arvosana: 0

Aluksi meitä palvellut tarjoilija toi pöytäämme väärät ruoat ja palvelu oli häneltä sekavanlaista eikä palveluhenkisyyttä juurikaan ollut. Tarjoilijamme vaihtui ennen laskujen tuloa ja tämän toisen tarjoilijan käytös oli edellisen lisäksi myös epäystävällistä. Kuuluisiko laskuttavan tarjoilijan tietää mikä ateria listalta sisältää k-plussa-kortti alennuksen? tämä tarjoilija ei tiennyt vaan kävi jokaisen kohdalla tarkastamassa erikseen, tarkastuskäynnin ajaksi jätti laskupäätteen pöytäämme, liekö fiksua? käytyään selvittämässä k-plussa tilanteen ja palattuaan takaisin käyttämään pöytään jättämäänsä laskupäätettä ei sitä alennusta osannut kuitenkaan laskulle asti laittaa, olisiko syytä kouluttaa tarjoilijoille "laskupääteajokortit"? Tämän lisäksi, palvelu oli koko ravintolassaoloaikamme ajan todella hidasta. Jano kerkesi useaan otteeseen yllättää, sillä tarjoilijamme ei ollut kovinkaan kiinnostunut kurkkujemme kosteustasapainostamme. Laskujen repiminen ja niiden silppuaminen sekä asiakkeiden nokan eteen heittely, tuskin myöskään kuuluu tarjoilijan työnkuvaan. Yhteenvetona, tajoilijoiden asenne asiakkaitaan kohtaan huono. Ruokakaan ei ollut peruskotiruokatasosta parempaa, valmisruokaa mekin viikonloppuisin kotona laitamme. Noh, punaviini oli kuitenkin hyvää ja helposyi juotavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 01.01.2015
Arvosana: 0

Palvelu hitaanpuoleista. Ruoka huoltamotasoa ravintolahinnoilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.07.2014
Arvosana: 0

Hyvä ravintola, jossa etenkin poropizza, -pasta ja -levite ovat todella maukkaita. Palvelu on hieman hidasta, mutta lomalla ehtii onneksi vähän odottaakin :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.10.2013
Arvosana: 0

H-i-d-a-s palvelu, jossa asiat eivät menneet kohdalleen. Allergiselle tuotiin ruokaa joka ei hänelle sopinut (vaikka tarjoilijan kanssa oli keskusteltu ja asian piti olla kunnossa), monista muistakin asioista piti muistuttaa tarjoilijaa (viinit, aperitiivit). Jäi todella huono maku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2013
Arvosana: 0

Mielikuvitukseton ruokalista ja ruoka-annokset mauttomia. Jouduimme odottaa tarjoilijaa todella pitkään. Tarjoilu ei ollut kovinkaan palvelualtista eikä ystävällistä. Myös ruokia odottelimme poikkeuksellisen kauan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 10.02.2013
Arvosana: 0

Poronkäristys keskiverto, ei moitittavaa. Lisäksi poronkäristys-savuporo -pizzaa, jossa tosin aika minimaalisesti käristystä. Olutvalikoima vaatisi pientä petraamista, valitsimme ruokajuomaksi saksalaistyyppisen vehnäoluen mutta jokin imperial stout olisi sopinut paremmin. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.09.2012
Arvosana: 0

Ollakseen ketjuravintola ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rukankyläntie 15, 93825 Rukatunturi - Reitti
08-85910
http://www.rantasipi.fi/hotellit/rukahovi/fi_FI/ravintolat/

Vaihtoehtoisia ravintoloita