Lounas käynnissä

Ravintola Piste

à la carte -ravintola
Arvosana 2 / 5

Rinneravintola, jossa 200 paikkainen à la carte -ravintola. Baarissa 750 asiakaspaikkaa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Komee kalju ovimikko osaa asiansa, ohjasi kivasti ruokapuolelle hymyssä suin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2015
Arvosana: 0

Olen edeltävän kommentoijan kanssa samaa mieltä: Pisteen taso on laskenut huomattavasti omistajavaihdoksen myötä eikä se enää ole Rukan paras ravintola.

Entinen, mainio ala carte-ravintola on "ajettu alas" ja iltaisin saa vain muutamaa lisäannosta lounaslistan jatkeeksi. Hintoja on korotettu, mutta laatu on huonontunut ja annoskoot ovat pienentyneet huomattavasti.

Myös ravintolan tunnelmassa on tapahtunut jotakin. Ennen ravintolassa oli iloisia ja ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita, nyt henkilökunta vaikuttaa jotenkin apealta ja monella työntekijällä on puutteita ammattitaidossaan. Henkilökuntaa oli vuodenvaihteessa liian vähän eivätkä työntekijät kyenneet hoitamaan asiakaspalvelua.

Baarin puolelle on tehty remonttia, mutta kalustus on jäänyt puolitiehen ja tunnelma on kolkko. Baarin henkilökunta on aiempaa ammattitaidottomampaa ja asiakaspalveluhalussa on puutteita.

Afterskita Pisteellä ei enää ole. Sitä kyllä mainostetaan, mutta musiikkina soi "yökerhomusiikki" eikä ravintolassa ole afterski-hintoja.

Palautteeni perustuu useaan käyntiin talvikaudella 2014-2015. Ihmettelen miten toimiva ravintolakonsepti on ajettu näin pieleen 3 kuukaudessa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2015
Arvosana: 0

Aiempia ravintola-arvosteluita kannattaa lukea pienellä varauksella, sillä ravintolatoiminta on muuttunut kaudelle 2014-2015 ravintolan omistuksen muutosten takia.

Kävimme keittolounaalla ja pitkällä illallisella joulukuun 2014 alussa. Keittolounas oli ihan ok, tarjolla kolmea eri keittoa buffetista, syömäni mustajuurikeitto oli oikein hyvää. Lisäksi sai leipiä.

Illallisella söimme alkupalat, pääruuat ja jälkiruuat viinin kera. Vaikka oli lauantai-ilta, ei paikalla ollut lisäksemme kuin kaksi muuta ruokailijaa. Ruokalistat olivat nipullinen irtonaisia A4-tulosteita "oikean" listan sijasta, lista oli päivän lounaslista jatkettuna muutamalla sivulla a la carte ruokia. Kaikkiin listalla olevista ruuista ei ollut keittiössä aineksia. 10 euron punajuuri-carpaccio alkupalana oli neljä ohuen ohutta viipaletta punajuurta - punajuuren kilohinta huomioiden suht kova kate annoksella, joka ei kuitenkaan ollut mitään fine dining-tyyppistä herkkua. Eniten laatu aiempaan nähden oli laskenut jälkiruuissa. Leipäjuustoa oli pari pientä kuivaa ja kylmää palaa, ja perinteinen lakkahillo vaihdettu mauttomiksi hyytelökuutioiksi.

Piste on edelleen suht ok, muuttunut hintavammaksi ja vähemmän vaihtoehtoja kuin ennen. Mutta ei missään nimessä ole enää Rukan paras ravintola. Jos haluaa mukavan fine dining-tyyppisen hetken, niin kannattaa suunnata Stefanin Steakhouseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Pääsiäisen aikaan käytössä einesruokia (henkilökunnan oman ilmoituksen mukaan) ja ruoan olisi tehnyt huomattavasti paremmin 5 minuutissa keittiössä. Jopa mikroruoka on yleensä parempaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 29.03.2013
Arvosana: 0

Aivan loistava suoritus Pisteeltä. Palvelu pelasi hienosti, ja kaiken kruunasi loistavasti toiminut keittiö. Kävimme Rukan alueen lähes kaikki ruokaravintolat lävitse, ja ylivoimaisesti paras keittiö löytyy Pisteeltä.
Alkuun suurin osa meistä söi kalalautasen, joka oli kaikkien mielestä yksi parhaista, mitä on koskaan syönyt. Pääruokana olikin sitten poroa kahteen tapaan, joka oli sataprosenttisesti onnistunut annos. Lihojen kypsyys hiveli täydellisyyttä, (suurinosa meistä söi medium-) itsetehty vuohenjuustorösti oli mainio ja kaikkea tätä tuki kastike, jota oli juuri sopiva määrä annoksessa.
Jälkkäreinä pöytiin tuotiin Pisteen ritarit ja osa meistä söi Jallutiramisua. Nämä kruunasi hienon ateriamme, yksinkertaista ja maukasta! Viinit olivat hyvin edullisia ja valikoima oli odotuksiin nähden todella runsas.
Suosittelemme kaikille, mikäli Rukan reissulla haluatte hemmotella itseänne loistavalla ruoalla, käymään Pisteellä. Ilta ravintolassa oli hyvin vilkas ( Cheek esiintyi), mutta kaikki toimi todella nopeasti ja mitään ei tarvinnut odottaa.
Jatkakaa samaan malliin, teitä on jo suositeltu todella monelta taholta eteenpäin ja meistäkin saitte ison porukan uusia vakioasiakkaita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 05.03.2013
Arvosana: 0

Rukan paras ravintola! Nautimme ravintolassa 3 ruokalajin illallisen 4 henkilön seurueessa.

Alkuruoaksi nautimme blinit, joista toinen terva-kylmäsavulohimoussella ja toinen poromoussella. Lisäkkeeksi blineille tuli punasipulihilloketta ja hieman salaattia.

Porocarpaccion seurana oli täydellistä, todella pehmeän makuista poronvasanmaksamoussea sekä karpalosiirappia.

Pesto-valkosipulietanat oli kuorrutettu vuohenjuustolla ja olivat parhaimmat, jotka olen milloinkaan syönyt.

Kevyesti savustetun nieriän lisäkkeenä oli tatti-ohrattoa (kuten risotto, mutta ohrasta). Ohratto oli todella maukasta ja kivempi vaihtoehto kuin perinteisempi risotto.

Sisäfilepihvi oli kuorrutettu Musta Pekka -juustolla. Kyytipoikana oli punaviinikastiketta ja lohkoperunoita. "Perusannos", mutta taiten tehty. Kypsyysaste oli juuri haluamamme medium miinus.

Poroannoksessa oli sekä filettä että karetta. Vuohenjuustorösti ja riistakastike olivat maukkaita. Myös tämän annoksen kypsyysateet olivat kohdallaan.

Jälkiruoaksi nautimme Lakka crème brûléet ja köyhät ritarit. Köyhät ritarit tarjoiltiin mustikka hillon ja paikallisen lähiruokakaupan tekemällä vaniljajäätelöllä.

Ravintolan listalla oli käytetty paljon paikallisia raaka-aineita. Muutenkin ravintola erottui edukseen muista alueen ravintoloista, jotka ovat pääasiallisesti "ketjuravintoloita".

Tarjoilu oli rennon asiallista ja ystävällistä. Ammattitaitoinen tarjoilija suositteli meille annoksiin hyvin sopivat viinit. Viinilistan hinta-laatu-suhde oli poikkeuksellisen edullinen ns. paremmissa viineissä. Amaronen hinta oli 69€.

Miljöö oli miellyttävän persoonallinen. Asiakaskunta oli laaja lapsiperheistä ulkomaisiin yritysasiakkaisiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 10.02.2013
Arvosana: 0

todella hyvää ruokaa ja ihana tunnelma :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.10.2011
Arvosana: 0

Heinäkuun hiljaisena aikana ravintola tarjosi mitä parhaimpia ruoka-annoksia: Yrttitäytteinen broilerinfile ja limerisotto täyden kympin arvoinen suoritus. Perinteinen hampurilaisannos sai hyväksynnän amerikkalaiselta vieraaltamme. Pasta-annoksissa (prosciutto-vuohenjuusto-pappardelle) oli hieman liikaa suolaa, muuten maut kohdallaan. Palvelu oli todella hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.07.2011
Arvosana: 0

Hiljaista näin kesällä, mutta siisti ja viihtyisä paikka. Nopea, asiallinen ja ystävällinen palvelu. Ateriana poronkäristystä joka oli erinomaista. Hieman enemmän suolaa olisi voinut olla perunamuusissa, muutoin täydellinen annos. Jos poronkäristystä tekee mieli niin tähän paikkaan kannattaa tulla.

Seurueessa syöty lehtipihvi sai myös kehuja. Annokseen perinteisesti laitettu maustevoinappi oli korvattu punaviinikastikkeella, iso plussa siitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rukakyläntie 17, 93825 Rukatunturi - Reitti
0400101620
http://www.ravintola.fi/ravintola/ravintola-piste-ruka

Vaihtoehtoisia ravintoloita