Keittiö auki

Golani

pizzeria, lähi-itä
Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on hyvää ja lämmintä, erityisesti salaattipöydästä erikoismaininta. Mutta kyllä tästä paikasta vetovoiman vie heti oven vieressä röökiä vetävä omistaja ja epätoimivat tilat. Kyllä kahdessa vuodessa jotain kehitystä pitää saada aikaan. Nyt kun lounashintakin on nostettu korkeaksi putoaa tämä ravintola meikäläisen listalta. Kokeilijoille suosittelen shawarmaa ja muita idän erikoisuuksia, muuten tämän ravintolan konsepti on nähty.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2017
Arvosana: 0

Vegaanina ei Seinäjoella paljon parempaa ravintolakokemusta saa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.05.2016
Arvosana: 0

Seinäjoen paras salaattipöytä. Lähes kaikki itse tehtyä, kastikkeet, falafelit, yms. Erittäin avoin omistaja, mukavaa juttuseuraa ruuan lomassa. Arvostaa pidempään käyneitä asiakkaita, välillä saa jotain ekstraa pizzaansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2016
Arvosana: 0

Tätä ravintolaa voi todella suositella.
Yksi Seinäjoen helmistä mitä ravintoloihin tulee.
Sympaattinen ja avoin yrittäjä.
Myös hyvä lounaspaikka..siis Golan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.02.2016
Arvosana: 0

Tuli vihdoin käytyä täälläkin, omistaja kehui paikan olleen huhtikuusta asti paikalla. Todella siisti sisältä (siis oikeasti siisti ja kotoisa, ei vaan sinne päin) ja omistaja vaikutti avoimelta kuten täälläkin on jo mainittu. Ruokalistalla oli erikoisten pizzojen lisäksi mm. lähi-idän ruokaa johon aion tutustua tulevaisuudessa, Otin kuitenkin vain pizzan ja täytyy sanoa että missään ikinä ei ole saanut noin runsaasti kebabbia pizzan päälle. Edellisellä paikalla oli huonohko maine ja omistaja pähkäilikin että mitenköhän sen saisi pois ihmisten mielestä, koska kyllähän se vaikuttaa jos ei välttämättä tajua paikan vaihtuneen vaan olettaa edelleen että "tuossa on se huono paikka, ei tuonne". Noh, jotta ei liikaa kehuta niin pizzahan oli kyllä maukas, mutta täällä on hehkutettu ehkä liikaakin. Pesee kyllä naapurissa 25 vuotta olleen soframin pizzat mennen tullen, aionkin jatkossa suosia golania.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: 0

Todella hyvä salaattipöytä, varsinkin verrattuna muihin pitserioihin. Hyvä ruoka ja hienoa, että valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja perusmätön sijaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2015
Arvosana: 0

Jokaiselle jotakin buffetlounas halvalla. Limsaa, pitsaa, ranskalaisia, kanaa, kebabia, salaatteja ja jotain leiväntapaisia erikoisuuksia. Pitsat olivat hyviä, kebab sopivan mautonta minulle, mutta ranskalaiset hirveitä litruja lämpöastiassa. Pitsalistalla näytti olevan niin mielenkiintoisen näköisiä makuja, että pakko joskus käydä kokeilemassa pitsankin tilaamista. Piristävästi vaihtelua ihan perus-pitsapaikkaan, mutta ei nyt niin kauhean ihmeellinen kuin mitä täällä on hehkutettu taas...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 10.12.2015
Arvosana: 0

Loistava palvelu. Omistaja mukava ja avoin. Ruoat erinomaiset. Kanasharma todella hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Hyvä ruoka ja erinomainen palvelu. Ehdottomasti paras "pikaruokapaikka" Seinäjoella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 0

Todella hyvä ruoka. Testasin myös Shawarmaa ja täytyy sanoa että parasta hetkeen. Valitettavan huonolla markkinoinnilla tämä pieni paikka jää piiloon. Räkäset grillit kiilaavat ohi, vaikka tarjolla jotain parempaa. Aion jatkossakin käydä täällä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita