Ei tietoa

Restaurang China Ho Wah

Arvosana 1.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (11)

Tammisaaressa, Raatihuoneentorilla sijaitsevasta kiinalaisesta ravintolasta nimeltä Ho Wah ei ole positiivista sanottavaa. Ei ruoan laadusta eikä etenkään erittäin ala-arvoisesta ja asiakasta epäkunnioittavasta ”asiakaspalvelusta”. Palautteet on annettu suoraan ravintolalle, mutta niitä ei valitettavasti olla otettu asiaankuuluvasti vastaan.

Aiempien ravintolan pitäjien aikaan ravintolasta on saanut moitteetonta ruokaa ja palvelua, mutta vuoden 2018 alun jälkeen, omistajanvaihdoksen myötä, tilanne on selkeästi muuttunut. Ongelmia ruokaan ja palveluun liittyen on ilmennyt maalis- huhtikuun aikana jo useampaan kertaan. Ruoka jota on ostettu mukaan take away:nä, on paljastunut uudelleen lämmitetyksi ja edellisimmän kerran ruoka osoittautui terveyttä vaarantavaksi sieltä löytyneen vierasesineen (metallinpalanen) vuoksi.

Vanhan, jo kertaalleen lämmitetyn ylijäämäruoan uudelleen käyttäminen ja lämmittäminen on johtanut siihen, ettei kyseistä ruokaa (näissä toistuvissa tapauksissa kyseessä ollut riisi) ole voitu syödä. Lisäksi käytännössä vanhan ruoan toistamiseen lämmittäminen ja myyminen asiakkaalle take away:nä tarkoittaa sitä, että asiakas lämmittää toisaalla syötävän ruoan todennäköisesti vielä kolmannen kerran. Kyseisissä tapauksissa riisiä ei tosin ole edes voitu syödä, koska annoksesta huomattava osa on ollut silminnähden tummunutta ja kuivan kovia riisipaakkuja täynnä. Huolena tietysti on sekin, että kun riisiä näin käytetään toistuvasti uudelleen, onko mahdollisesti kastikkeiden suhteen toimittu samoilla periaatteilla…

Tästä on ravintolalle annettu sanallisesti palautetta. Asiaan ei kuitenkaan ravintolan puolesta ole otettu kantaa, ei pahoiteltu eikä asiaa mitenkään korvattu. Ainoastaan väheksyvästi kohauteltu olkia.

Viimeisimmän kerran haimme noutoruokaa 1.4.18. Tällöin sattui vakavin riski. Yhdestä annoksesta löytyi metallinpalanen, pituudeltaan n. 6-7cm. Tämä aiheutti terveyttä vaarantavan tilanteen. Mikäli kyseinen pala olisi mennyt nieluun, olisi se todennäköisesti aiheuttanut todellisen vaaratilanteen ja sairaalakäynnin.

Seuraavana päivänä menimme ravintolaan kyseisen metallinpalan kanssa. Selkeästi kerroimme että se löytyi edellisiltana ostetusta ruoka-annoksesta. Työntekijä ei tätä uskonut, naurahti ylimielisesti ja tokaisi ettei heidän ruoastaan sellaista voi löytyä. Ottivat palasen kuitenkin omaan huostaansa. Tällöinkään asiaan ei sen enempää otettu kantaa, ei pahoiteltu, ei mitään.

Olemme erittäin pettyneitä ravintolan suhtautumiseen ja piittaamattomaan näissä tilanteissa. Koskaan ei vastaavaa ole missään muualla tapahtunut. Viimeinen niitti oli viimeisin sattumus ja sen aikaansaama terveydelle aiheuttama vaara.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Bästa maten i Ekenäs!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Syön täällä usein, ei liian kalliita ja ihanaa ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: -3

Söimme erikoispäivällisen kahdelle. Erittäin hyvää ruokaa, erityisesti friteeraus onnistunut ja hyvänmakuista. Hapanimeläkastike hyvän makuista. Siisti, tilava paikka ja nopea, ystävällinen palvelu. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.08.2015
Arvosana: 0

Katkarapuja ja vihanneksia . .. katkaravut olivat selvästi olleet pakastimessa KAUAN, tympeänmakuisia, vihannekset myös suoraan pakastimesta, pari tuorekurkkusiivua ei pelastanut kokonaisuutta.

Miehen kana-annos maistui samalle kiinalaismössölle, jota saa mistä tahansa kehnosta kuppilasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: 0

Yksi kiinalainen muiden joukossa. Ruoassa yllättävän vähän suolaa ja MSGtä :-)
Reipas palvelu, aika paskaiset vessat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 20.01.2014
Arvosana: -1

Very nice. I eat here very often, and i've never been disappointed. Nice workers and amazing food. Love it

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 04.11.2013
Arvosana: 0

Maten var suverän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.03.2012
Arvosana: 0

Riisi ja kasviskatkarapukastike; riisi hyvää, chilikastike erillisstä kulhotsa antoi hyvää potkua ruokaan. Hieman mautonta, valmistui ripeästi,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.04.2011
Arvosana: 0

Söin kanaa valkosipulikastikkeessa. Ruoka oli erittäin maittavaa, ruokaa oli tarpeeksi ja laatu erittäin korkeaa. Riisi oli hyvää ja valkosipulikastikkeessa oleva kana upeaa. Valkosipuli ei maistunut liian vahvasti ja kanan lisäksi annoksessa monia hyviä vihanneksia ja hieman oudompia kuten bambua, joka sopi hyvin ruokaan. Mahtava kokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.03.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Raatihuoneentori, 10600 Tammisaari - Reitti