Keittiö auki

Baguette & Co. Tampere

Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahvia ja virvokkeita junaa odotelessa. Aika pieni mutta hyvällä paikalla oleva kahvila. Palvelu tehokasta ja nopeaa. Tarjonta ihan ok, hinnat ehkä hiukan yläkanttiin mutta niinhän ne tällaisissa paikoissa tuppaa olemaankin. Pöytiä ja istumapaikkoja saisi mielestäni olla enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 0

Ostin kupillisen teetä ja korvapuustin. Kun haukkasin pullaa, pettymys oli suuri, sillä puusti oli kivikova ja vanhan makuinen. Koska tämä oli ensimmäinen kertani kahvilassa, eipä jäänyt kovin hyvä mielikuva paikasta. Ei tee mieli mennä toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.01.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 06.12.2010
Arvosana: 0

Ostin Tampereen asemalta junaan evääksi briepatongin, jossa näytti olevan lisäksi täytteenä salaattia, maapähkinöitä ja verkkomelonia. Nyt jätkät oikeesti. Kenen idea oli laittaa tuollaisen patonkiin lisäksi thaimaalaista makeaa chilikastiketta? Ihan reilusti oli tursotettu sinne loveen ja sillai, ettei sitä vitriinistä pintapuolisella tarkastelulla bongannut. Punaista tai vihreää pestoa sipaisun olisin ymmärtänyt. Söin sen kokonaan sentään, mutta makumaailma oli melkoinen sekamelska. Nyt ymmärrän mitä se urbaanilegendan "saattaa sisältää yllätystäyte" voi käytännössä tarkoittaa. Olisi pitänyt kyllä tajuta ottaa kuva tuosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 31.10.2009
Arvosana: 10

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rautatienkatu 25, 33100 Tampere - Reitti
0307 31033
http://www.avecra.fi/?cmscname=ravintola_baguette