Ei tietoa

Brander Cafe Tullintori

kahvila
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjolla oli aamiainen tarkempaan hintaan 8,20€, buffetpöytä näytti suppealta, tuotteet olivat melkein kaikki loppu, vaikka kello oli vajaa 9 aamulla. En päätynyt ostamaan aamiaista suppeuden ja hinnan vuoksi. Saavuin kahvilaan tervehtien, minua tervehdittiin. Jäin katsomaan vitriinissä olevia tuotteita miettien, myyjä seisoi odottaen kokoajan vastapäätä minua, hänen ilmeensä näytti siltä että, "Päätä jo". Päädyin valitsemaan pelkästään ison kahvin(2,2€), hinnoittelu suolaisissa tuotteissa oli melko "suolainen", karjalanpiirakka munavoilla 3,2€...
Kassalle maksaessani kahvia myyjätär huokaili samalla näpytellessään kassakonetta, ei hymyillyt ja vaikutti huolestuttavan surulliselta. Kahvini maksettua myyjätär lähti samantien takahuoneeseen, hän ei neuvonnut mistä voin kahvini ottaa, kunnes löysin sen hetken hapuilun jälkeen. Kokonaisuudessaan EN suosittele. Harmi.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 26.05.2014
Arvosana: 0

Keittolounaalla. Keittolounas 6.90e ja salaatin kanssa hiukan kalliimpi. Salaattipuoli näytti aika suppealta joten söin vain keiton. Paria eri keittoa oli tarjolla, itse söin lohikeittoa joka oli ihan ok soppaa. Ehkä suolaa olisi kaivannut lisää. Kahvit jälkkäriksi ja ihan pakko oli ostaa herkullisen näköinen kakunpala vielä kyytipojaksi. Branderin kakut ovat kyllä erinomaisia, lounas ei niinkään.
Palvelu tässä kahvilassa oli aika väsynyttä ja tympeää. Melkeinpä teki mieli lähteä heti pois kun kyselin lounaasta. Sen verran väsähtänee ja tympeän näköistä palvelu oli.
Ehkä kakkuja/leivoksia voisin toistekin käydä ostamassa mutta lounaan jätän väliin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Reitti
http://www.brander.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita