Keittiö auki

Hallilan Pizzeria Ravintola

pizzeria kebab
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Omassa kategoriassaan (pizza-/kebabravintolat) erinomainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2016
Arvosana: -2

Mahtava aurarulla ja kerrankin tulisessa kastikkeessa on potkua. Rullassa paljon lihaa ja vähän salaattia. Miinusta siitä että salaattipöytä uupuu ja annos on hintava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 0

Omasta mielestäni Tampereen parhaat rullat. Lähtee varmasti nälkä ja makuelämys loistava. Uutuus chili-valkosipulirulla on mielettömän hyvää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: -1

Kävin ystäväni kanssa muuton jälkeen hänen uudessa lähi pizzeriassaan kokeilemassa paikan antia. Tilasimme molemmat rullakebabit. Omaani halusin aurajuusto lisäyksen matkaan ja sitähän kerrankin sain! Rullat olivat hyvänkokoiset ja lihaa sekä salattia oli tasapuolisesti ympäri rullaa. Liian monesti saa jäytää pelkkää salaattia ennen kuin edes pääsee haaveilemaan lihasta. Aurajuustoa oli runsaasti, muttei kuitenkaan liikaa. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja suosittelisin ainakin rullien puolesta ihan kaikille! :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 0

Kokeiltu arkena lounasaikaan ja hiljaista on. Mexicana pizza + pieni limu. Pizza riittävän iso, rapea pohja, hyvin maustettu ja runsaasti täytteitä. Keskitasoa selvästi parempi pizza! Mukava palvelu. Salaattipöytää ei ole.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: -1

Pizzoja, joissa on täytettä ja maku on keskivertoa parempaa. Paikasta saa myös kebabia ja wrap-tyypisiä kokonaisuuksia (esim. kanaa). Omavalintaisilla täytteillä (tonnikala, katkarapu, ananas, aurajuusto) tilattu pizza paistui odottaessa melko nopeasti. Tilat ovat yksinkertaiset ja käsittävät neljä päytää, juomakaappin, TV:n ja lehtiä luettavaksi. Palvelu on rauhallisen ystävällistä. Parasta on pizzan koostumus, jossa täytettä on runsaanlaisesti ja kastike ei lillu seassa. Kastike ei myöskään maistu juurikaan kebab-tyyppiseltä, jota ikäväkseen monesta paikasta löytyy liiaksi. Nekalan pizzerian king-size ei ole kysymyksessä, vaan normaali laatikkoon mahtuva. Maku on Nekalaan pizzaan verrattuna parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 15.08.2010
Arvosana: 0

Otin pizzan mukaan. Olisi voinut olla suurempikin kun olen Nekalan pizzerian jättipizzoihin tottunut. Ihan maukas se kyllä oli ja palvelukin oli hyväntuulista. Pizzeriasta löytyy TV, joka oli sopivalla volyymilla sekä runsaasti lukemista. Ehkä menen joskus uudelleen jos en Nekalan pizzeriaan ehdi. Se kun on auki vaan 22:een.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.06.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Männikönkatu 2, 33820 Tampere - Reitti
03 3170135
http://www.hallilanpizzeria.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita