Ei tietoa

Ravintola Brasserie Opera - Holiday InnTampere

eurooppalaista
Arvosana 3.7 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasbuffet todella hyvä, monipuolinen salaattipöytä. Henkilökunta todella ystävällistä. Hyvillä mielin voin suositella paikkaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 15.06.2013
Arvosana: -2

Pääruoat maultaan ihan ok, eivät mitään kovin erikoisia ja lisukkeet vähäiset. Kun ruokalistalla sanotaan "pariloituja kasviksia" en odota saavani VAIN kahta ohutta porkkanaviipaletta ja hieman sipulia. En ole koskaan saanut missään ravintolassa näin pientä annosta ja näin vähän lisukkeita.

Palvelu oli alussa hyvää, mutta loppuruokailua kohti tarjoilijat tuntuivat unohtavan meidät (eikä tarjoilijoilla edes ollut kiire). Pääruoan yhteydessä käytiin asiallisesti kysymässä, että kaikki on kunnossa, mutta jälkiruoan kanssa sama kysely unohtui ja kaikki ei jälkiruoan kohdalla todellakaan ollut kunnossa.

Jälkiruoaksi Crema Catalana ja greippisorbettia. Sorbetti erinomaista, mutta Crema Catalana oli täysin jäässä, sokeripäällystä lukuun ottamatta, joka paahdettiin kaasupolttimella ennen tarjoilua. Maultaan kyllä ihan hyvä, mutta maku olisi huomattavasti parempi jos koostumus olisi ollut oikeanlainen...

En suosittele käymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.03.2013
Arvosana: 1

Kampasimpukkapastan pasta oli vähän seisonutta, mutta simpukat hyviä.
Jälkiruoka oli erinomainen ja suklaa-chili jäätelössä oli oikeasti potkua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 14.02.2013
Arvosana: 0

Tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola. Palvelu ystävällistä, kohtaliasta mutta ehkä hiukan liiankin rentoa. Mutta toimi hyvin. Ruoka saapui pöytään ajallaan emmekä joutuneet mielestäni liian pitkiä aikoja odottelemaan. Tosin ravintolassa ei ollut väkeä ruuhkaksi asti.
Söimme pitkän kaavan mukaan alkupaloista - jälkkäriin: Siika tartar, Härän sisäfile, valkosuklaa brownie. Kaikki ruuat todella hyviä ja maistuvia. Annokset kauniin näköisiä. Heikoin lenkki omasta mielestäni alkupala, mutta tämäkin on makuasia. Härkä hyvin paistettu, kypsyys nappiin ja liha mehukasta ja mureaa.
Jälkiruuan brownie suklaisen makea ja jouluinen, glöki siirapin ja piparin saattelemana.
Hyvä kokemus, suosittelen lämpimästi muillekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 16.12.2012
Arvosana: 1

Tämän hotellin ravintolan olen muutamaan otteeseen testannut ja kokenut hyväksi. Palvelu on aina ystävällistä ja kohteliasta. Ruoka ei ole kertaakaan tuottanut pettymystä. Kiireisinä iltoina ruokaa toki saa odotella jokseenkin liian kauan. Ravintola jota todella voi suositella kaikille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 21.10.2011
Arvosana: 0

Holiday Inn Brasserie Opera on pieni brasserie Tamperetalon lähellä hotellin ala-aulassa.

Käydessämme syömässä lauantai-iltana paikka oli täynnä ja meitä varoitettiinkin pitkästä ruuan valmistusajasta.
Valitsimme valmiin 3 ruokalajin texmex-tyyppisen menuun, jonka alkuruoka saapuikin 15min kuluttua. Vaikka napostelimme hitaasti, sai pääruokaa (kahta lihaa ja jalopenoperunoita) odottaa aivan liian kauan. Pääruoka saapui 1,5 tuntia tilauksesta ja saapuessaan annoksen perunat olivat varsin viileitä.
Ystävällinen henkilökunta korjasi virheen nopeasti ja uusi höyryävä peruna-annos kruunasi todella maistuvan pääruuan.

Kaiken kaikkiaan ruoka oli erinomaista ja henkilökunta mukavaa, mutta kun pieni ravintola on täynnä, tulee keittiöhenkilökunnalle selvästi liian kiire ja ruokaa saa odottaa liian pitkään. Suosittelenkin siis ruuhka-ajan ulkopuolella sillä sinskin tämän ensikokemuksen perusteella tämä on yksi Tampereen paremmista ravintoloista

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.03.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti