Avautuu 10:00

Jankan Wanha Grilli

grillituotteita
Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen käynyt useasti ja aina saanut hyvää ruokaa, mutta on kaksi käyntiä jotka on jäänyt ikävästi mieleen.
Näistä ensimmäisellä kerralla menin 21.45 grillille tilaamaan ruokaa ja seinällä oli lappu että tilaathan ennen 21.45. Kysyin kohteliaasti myyjältä että onko enää mahdollista tilata, hän vastasi töykeään äänensävyyn: "Kyllä tällä kertaa mutta pidä huoli että olet ajoissa ensi kerralla!"
Toisella kerralla pyysin lounasleimalappua johon saa aina yhden lounaan ostaessaan leiman ja kymmenes lounas on ilmainen, tämä sama myyjä oli nyt siis myyjänä. "Hän vastasi vain, haluatko sen välttämättä nyt kun minulla olisi vähän kiire?" Minkälaista asiakaspalvelua tämä oikein on, lapun ojentamisessa ei pitäisi kahta sekuntia kauempaa mennä. Eli, summauksena, ruoat ovat todella hyviä mutta tämä kyseinen henkilö usein pilaa koko kokemuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Makkaraperunoissa oli oikein mukavat maut ja annoskoko oli juuri passeli! Opiskelijana sai vielä vähän alennusta niin jes. Palvelu oli myös hyvää. Annos tuli nopeasti sekä työntekijä oli ystävällinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 63€ Lisätty: 05.11.2015
Arvosana: -1

jos käriste makkara on kylmä sisältä niin se on minun viimeinen makkara siltä grilliltä. Ei se niin vaikea ammatti ole myydä ja tehdä grillimuonaa jos vain haluaa,

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: -1

Rento palvelu, erinomainen hampurilainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 10.07.2015
Arvosana: -1

Mahtava grilli! Makkaraperunat on isot ja hintalaatu suhde on kohdillaan. Kaikki mausteet ovat erittäin hyviä ja mainiosti aseteltu suosittelen lämpimästi kaikille :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 01.05.2014
Arvosana: -1

Aivan loistavaa ja iloista asiakaspalvelua. Ruuat parhaimmasta päästä, annokset ovat mielettömän kokoiset ja hinta-laatu suhde on kohdillaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 04.09.2013
Arvosana: -2

palvelu alaarvoista. Ruoka palanutta ja mausteista laitettu kaikki mitkä pyysin jättämään pois :( En mene toista kertaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2013
Arvosana: 0

Lihapiirakka rapea ja iso, maku OK.
Makkaraperunat aika surkea ilmestys; ketsuppia ja sinappia liian pieni köntti ja laatu huono, voisi ne levittää koko ranskalaisten päälle. Majoneesi huonoa ja sekin voisi olla koko annoksen päällä. Salaatti epämääräistä ja aivan liian vähän. Makkara ok, ranskalaiset olisivat voineet säväyttää vähän enemmän toisin sanoen esimerkiksi lisää mausteita. Porista ottamaan vähän mallia miten tehdään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 12.06.2013
Arvosana: 0

Makkaraperunat olivat palaneita ja melko mauttomia. Hampurilainen oli saatu myös melko mauttomaksi, kyllä on ikävä ihan oikeita Wanhan ajan grillikioskeja., joissa sinappikin oli itsetehtyä ja maistui..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: 0

Aivan loistavaa perinteistä kikkariruokaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.01.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Alasniitynkatu 34, 33560 Tampere - Reitti
050 43 84 411

Vaihtoehtoisia ravintoloita