Avautuu 07:30

Kahvila Nostalgia

Arvosana 4.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahvilla ja kahvileivällä lauantaina aika lähellä sulkemisaikaa. Kahvileivät keskitasoa parempia, mutta eivät ainutlaatuisen ihania, hinnat kohtuulliset. Sisustus hiukkasen ylimakeasti naisellisen valkoinen ja romattinen, tarjolla oli myös jotain sisustustavaroita. Keskivertoa parempi, ei napakymppi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0

Kaupungin suurimmat korvapuustit (korjatkaa jos olen väärässä. ..), hyvää kahvia ja rauhallinen tunnelma. Loistava kuppila!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 12.05.2014
Arvosana: -1

Konstailematon ja laadukas brunssi aistikkaassa ympäristössä.
Kävimme nauttimassa lauantaibrunssin, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan laadukas ja maistuva. Huomionarvoista oli myös se, etten ole koskaan saanut yhtä hyvin valmistettua munakasta ja pekonia. Eri ruokavaihtoehtoja ei ollut kovin montaa, mutta kuten todettua kaikki tarjolla olleet olivat huolella valmistettuja. Katsauksessa oli em. lisäksi sämpylöitä, riisipiirakoita, leikkelettä, juusto, vihanneksia, papu-oliivisalaattia, jugurttia ja mysliä. Itse jäin vielä kaipaamaan jotain hedelmää ja kahvin kanssa makeaa. Etenkin kun paikasta muuten saa todella hyviä leivonnaisia.
Paikan sisustus on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta, maalaishenkisesti sisustettu. Muutenkin kahvilassa oli rauhallinen tunnelma eikä kovaa ruuhkaa ollut missään vaiheessa. Palvelu oli perusystävällistä.
Voin suositella paikkaa kaikille leppoisan lauantaipäivän vieton oheen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.10.2013
Arvosana: 1

finlaysonin alueen paras pulla ja kakkutarjonta ja usein päivän lounas tosi maittava seisovasta pöydästä ja hinta alle 8 euroa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 770€ Lisätty: 05.05.2012
Arvosana: -1

Parasta lounasta Finlaysonilla. Perinteinen kotiruokalounas on poikkeuksetta maittava ja kahvilassa myytävät leivonnaiset huippuluokaa. Leivonnaisvalikoima on laaja, siitä plussaa. Ainoa miinus lounaassa se, että tarjolla on vain yhtä ruokalajia - jos se ei jostain syystä nappaa, joutuu vaeltamaan muualle ruokaa etsimään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 31.10.2011
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.10.2011
Arvosana: 0

Finlaysonin alueella aidointa ja toimivinta ruokaa. Lihansyöjähetero tarvitsee muitakin paikkoja, mutta ruoka on jatkuvasti melko hyvää. Haasteena epäluotettavasti päivittyvä ruokalista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 21.09.2010
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäinenkatu 7, 33100 Tampere - Reitti
03 2604 133
http://www.kahvila-nostalgia.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita