Avautuu 11:00

Ly's Garden

Arvosana 3 / 5

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

yllätyin kyllä positiivisesti paikasta ja oli tosi hyvät safkat seisovassa pöydässä ja vain 9e :) paistettu riisi oli ihan parasta! :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: -1

Ihan ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: -1

Rautatieaseman vieressä lounaspöytä 9e. Myös gluteenitonta ja vegaaniruokaa pöydässä.
Tietenkin haudutettua teetä. Nopea, turvallinen ruokapaikka ilman yllätyksiä. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.11.2014
Arvosana: -1

Lounasbuffet oli ihan peruskiinalaista, jotkin ruoat hieman mauttomia, mutta hinta-laatusuhde oli kohdillaan! Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.10.2014
Arvosana: -1

Nälkä yllätti ja eikun kiinalaisen buffettiin. Viikonlopun buffet 13,90e johon kuului jälkkäriksi friteerattu banaani+jätski. Tästä ei voi muuta sanoa kuin että tarjolla samat kiinalaiset pöperöt kuin vuosia sitten aiemminkin. Hiukan kaipaisi vaihtelua näihin ruokiin. Samoin kaipasin makua, ruuat ihan ok mutta maku puuttui! Ja vaikka itse tykkään sipulista niin ainakin tällä kertaa sipulia oli todella paljon, joten voisi sinne muitakin kasviksia laittaa.
Ihan ok, perus kiinalainen joka on ollut samalla paikalla jo vuosia, perus siisti ja palvelu ystävällistä. Hinnoittelu ainakin viikonloppuna ruokaan nähden yläkanttiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 03.05.2014
Arvosana: 1

Nälkä oli, joten moni roka hyvää. Mutta oli se oikeesti ihan hyvää. Ehkämakua olsi saanut olla enemmän. Tarjolija nuori mies tosi ystävällinen ja kertoi mitä tulee

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 31.07.2013
Arvosana: 0

Luonasruoka oli peruskiinalaista, mutta hieman mautonta ja yksipuolista. Ravintolatila oli ihan viihtyisä, tosin pienen kokonsa johdosta hieman ahtaan oloinen. Sinänsä ravintolasta ei mitään suurta vikaa löytynyt, mutta kokonaisuus on mitäänsanomaton. Lounaan hinta on siihen nähden liian kallis.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 1

Jos vartavasten haluaa kiinalaisen syömään, niin suosittelen jotain muuta paikkaa. Kyllähän sen safkan söi, mutta en nyt mistään mahtavasta makuelämyksestä puhuisi. Peruskiinalaista, keskivertoa ehkä vähän huonompaa.
Ujo ja epävarmanoloinen tarjoilija ei ainakaan vakuuttanut.
Otimme sen "kiinalaista kolmelle", satsiin kuului kanakeitto, lihakasviskastike, currykanaa +riisiä, friteerattua kanaa ja jälkiruoaksi friteerattua banaania ja jäätelöä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 12.05.2013
Arvosana: 0

Oma kananuudeliannokseni oli lounaalla ihan ok ja kanaa oli runsaasti, mutta annoksesta kuitenkin puuttui maku. Oli kanaa, oli nuudelia, mutta minkäänlaista soosin makua en erottanut vaikka sitäkin olisi pitänyt olla. Annoskoko oli suuri. Seuralaisen nauta sen sijaan oli mukavan tulinen ja maukas, mukana riisiä. Vaikka annokset olivat isoja, palvelu ihan ok ei kokemus sytyttänyt halua vierailla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.04.2013
Arvosana: 0

eijei, ei, ei näin ei kertakaikkian. Rakkaus puuttuu, seisovan pöydän kaikki komponentit oli onnistuttu tekemään mauttomiksi (suomalaiseen makuun?) saahan siitä pöydässä olevasta kastike putelista sitä makua mauttomiin sörsseleihin ja se on kyllä hyvien raaka-aineiden haaskaamista. Vähän huolellisuutta ja pikkiriikkisen rakkautta ja kunnianhimoa niin tämäkin olisi ihan hyvää "pikaruoka" kiinalaista. En käy toiste, sori.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.12.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Reitti
03-223 4199

Vaihtoehtoisia ravintoloita