Ei tietoa

Manse-Kebab

kebabia, intialaista
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin tänään testaamassa intialaisen lounaan. Interiööri ei ole kummoinen mutta ruoka yllätti positiivisesti. Liharuokia oli neljää eri sorttia, kaikki mureita eivätkä täysin samoilla kastikkeilla kuten jossain mualla. Naan-leipää ei näkynyt lämpötiskillä mutta se tuotiin pöytään tuoreen kuumana kun olin saanut ladattua lautaseni ja istunut pöytään. Hinta 8,50 e.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: 0

Hieman erilainen intialainen lounas. Testasin ihan täällä olleiden suositusten perusteella. Autenttista intialaista hieman erilaisella tvistillä kuin muilla. Voimakkaampia makuja jäin kaipailemaan ja lihansyöjänä liharuokia. Käydessä nyt vain kasvis ja juusto tarjolla, tiedä sitten oliko poikkeus. Ihan ok mutta esim. Swagath menee kyllä edelle

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.11.2015
Arvosana: 0

Intialainen lounas on todella hyvä, vaikka miljöö onkin erittäin vaatimaton. Lisäksi palvelu on todella ystävällistä. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Intialainen lounas. Perinteinen kebab-ravintola on kokenut renessanssin uusien omistajiensa käsittelyssä. Sijainti oikein hyvä, sisustus karmiva. Ostokset maksetaan ruokailun jälkeen. Avoimesta ovesta tulvii kylmää ilmaa.

Buffet-tyyppisessä lounaspöydässä kohtuullinen salaattivalikoima ja intialaisittain maustetut kastikkeet. Raita ok, naan-leipää en maistanut. Lämpimien puolella 5 eri currya, riisiä ja friteerattua kanaa. Kaikki vähintäänkin ok, muutama paksumpi curry jopa erinomainen - makua piisaa. Star & Moonlightin arvostajille uponnevat oikeinkin hyvin - kotikutoisempi meininki kuin muissa Intia/Nepal-osaston paikoissa. Teen kanssa tarjolla hunajaa, kahviautomaatti pitää helvetillistä ääntä.

Palvelu ystävällistä. Tulipa nyt arvosteltua kebab-paikkakin erillisen lounaan ansiosta. Poikennen toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.09.2015
Arvosana: 1

Käytiin työkaverin kans syömässä perjantaina toi lounasbuffetti ja jopa oli hyvää. Valikoima oli tosi iso ja mahan sai kyllä täyteen. Ruoka oli ihanaa eikä ollu huono hinta. Meen uudestaankin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Olen nyt käynyt Manse kebabissa syömässä intialaisen lounaan jo kaksi kertaa ja täytyy sanoa, että melko karusta ulkonäöstään huolimatta ravintola pitää sisällään Tampereen ehkä parhaan intialaisen ruoan - kyseisen lajityypin suurkuluttajana kun olen tullut varmasti jokaisessa Tampereen intialaisessa ravintolassa vierailleeksi.

Intialainen lounasbuffet on varsin runsas sisältäen niin mietoja kuin mediumisti maustettuja liha- ja kasvisruokia, ruoat on aina laitettu esille tosi kauniisti ja ne maistuvat aivan TAIVAALLISILTA! Kokki on kuulemma aito intialainen, palvelu on ystävällistä ja 8,5 euron hinta on vähintäänkin kohtuullinen ruoan laatuun ja valikoimaan nähden.

Kebabin ja pizzan laatua en kommentoi, koska kyseiset safkat ei ole meikäläisen erikoisalaa enkä ole niitä siis Mansessakaan kokeillut. Harmittaa vaan se, että intialaista ruokaa saa Mansesta tällä hetkellä vain arkisin lounasbuffetissa klo 11-15, ei listalta tai viikonloppuisin. Onneksi henkilökunta vakuutti, että tilanne muuttuu lähiaikoina. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.09.2015
Arvosana: 1

Huonoin kebab-kokemukseni. Ulkona luki intialainen buffetlounas 8.50e. Sisällä ei ollut mitään buffetia (eikä muita asiakkaita, minkä olisi viimeistään pitänyt varoittaa). Näytössä lukikin, että lounastarjous on kaikki kebabit ja pizzat 8.50. Kassalla tämä muuttui pitalebabiksi tai kebab ranskalaisilla. Juomamasiina ei toiminut (paitsi vesi). Servettejä tai vessapaperia ei ollut. Ei myöskään saippuaa vessassa eikä kaikesta päätellen pesukoneessa. Vessan katkaisija oli jonkun tahnan peitossa. Liha oli mikrokebabia, kastike mastui juustolta, vaikka siinä ei juustoa ollut. Turkinpippuri oli käynyttä, muut kasvikset kuivia. Ranskalaiset ok, vain. Vähän fletkut. Seuraavan kerran veistän mieluummin kebablastut omasta ranteesta kuin koitan uudestaan Manse kebab pizzeriaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 2

Muuten hyvä kebabbi mutta kastike puuttuu (kebabissa tärkeintä) Jos eivät tee omaa niin esim. Gorv grönanin kastike ois hyvää

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Ensimmäinen ja viimeinen kerta ko paikassa. Mielestäni ylihinnoiteltu paikka eli saadaan ns.helppoa rahaa promilleissa olevilta ketkä erehtyy hakemaan ruokaa. Ehkä tuoreinta oli ranskalaiset jotka ainakin sillä hetkellä laitettiin rasvakeittimeen kun itse odottelu omaa pita kebabiani. Täytteenä liha, sipuli ja kaaliraaste, kastiketta en voi sanoa olleen edes ulkonäöllisesti. Erittäin suuri pettymys hintaan nähden!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: 1

Aivan surkea paikka. Ruoka aivan ylihinnoiteltua ja otettu suoraan pakkasesta ja heitetty mikroon. Paikka on siivottoman näköinen vanhan kioskin näköinen murju ja palvelu on luokatonta. Itse en tällaisia ruokia suostuisi syömään edes puoli-ilmaiseksi. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.11.2013
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hatanpään Valtatie 4, 33100 Tampere - Reitti
(03) 212 0215

Vaihtoehtoisia ravintoloita