Ei tietoa

McDonald's Lielahti

hampurilaisia
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lielahden mäkkärissä hyvä palvelu. Pitkänomainen mäkkärimäisesti sisustettu, korkeita baaripöytiä ja pieni lasten nurkka. Terassikin löytyy kesällä ravintolan edestä ja autokaista.

Ruoka perusmäkkäriä, eipä niissä laatu kovasti heikkene. Mukaan otettuina ranskikset ei oikein pysy rapeina. Siihen pitäisi kehitellä joku juttu, ettivät ne lötsähtäisi jo 10 minuutin kotimatkan aikana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.07.2013
Arvosana: 0

Yllätyin iloisesti mäkkärissä poiketessani loistavasta asiakaspalvelusta! Todella esimerkillistä. Itse ruoka mitä tilasin, kasvis-feast ateria pikkuporkkanoilla ja limsalla, oli tyypillistä mäkkilaatua altså vähän mautonta ja epämääräistä. Usein syödessä harmittaa myös se, että henkilökunta saa vain harvoin tilaukseni oikein etenkin, kun tilaan drive-inistä. Ranskanperunat ovat aina ihanan rapeita ja tuoreita, toisin, kuin esimerkiksi hesburgerissa. En kyllä suosittele aktiivisia mäkkivisiittejä, koska mäkkärillä on orjia ja ne hakkaavat sademetsiä....

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.10.2012
Arvosana: 0

Perus purilaisia jotka varmasti ainakin puoli Suomea tuntee ja tietää. Paikkana tämä oli siisti ja varmaankin hiljattain remontoitu ainakin näytti siltä. Plussaa ja kehuja iloisen ystävälliselle ulkomaalaissyntyiselle mies työntekijälle. Jatka samaan malliin! ..saisi muutkin työntekijät ottaa mallia tästä henkilöstä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2010
Arvosana: 0

Sijainti

Harjuntausta 5, 33400 Tampere - Reitti
040-5153291
http://www.mcdonalds.fi