Keittiö auki

Kivenheitto

Arvosana 2.8 / 5

Uusi ja uljas, lämminhenkinen kortteliravintola aukesi vanhalle tutulle paikalle, osoitteeseen Teiskontie 1. Tule viihtymään ja nauttimaan huurteinen kolpakko, tai virkistävä drinkki aurinkoiselle terassillemme. Sisätiloissa näet televisiosta suosituimmat urheiluohjelmat, tai nautit kirjastomme helmistä. Tervetuloa!


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä ja nopea palvelu. Mukava paikka viettää aikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 24.06.2013
Arvosana: -1

Palvelu on ystävällistä, vaikka välillä henkilökuntaa saa odottaa tiskille. .. Paikka on rauhallinen yksinkin istuskeluun. Juomavalikoima sopi hyvin korttelikapakalle ja ketjun mukana tulee aina joitain ylläriuutuuksiakin kokeiltavaksi. Naisten vessan hajulle voisi tehdä jotain PIAN!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2012
Arvosana: 0

Pickwickissä ei ruokaa kannata tilata, ellei sitten aivan pakko. Pahempi kuin Rosso ja palvelu lisäksi aivan onneton.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.08.2010
Arvosana: 0

Kun ei eksy baarin puolelle, vaan menee suosilla ruokapuolelle, niin ei pety koskaan! Ihan loistava ruokapaikka, vaikka en ehkä 50-vuotisjuhlia täällä juhlisi.

Pizzat ovat todella korkeaa ravintolatasoa (ei siis "karvakäsilätkiä") ja annoksissa sellainen todellinen hyvän ruoan ystävän leima. Niitä haroja paikkoja, joista saa pihvin ja makkaraa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.03.2010
Arvosana: 1

Oluiden seassa söin täällä kerran pitsaa. Se oli ihan hyvää, muistikuva on ruuasta suhteellisen positiivinen ja annos balansoi hyvin suolavajetta, mikä oli syntynyt jo muutamien tuoppien jälkeen. Tuskin Pickwickiin kukaan menee ruokailemaan erikseen, mutta keittiötä uskaltaa kokemukseni perusteella kokeilla, jos tarve vaatii.

Paikka on sopiva arkituopille silloin kun siihen on mahdollisuus. Opiskelijalle hyvä tapaamispiste, jos liikkuu Kalevan alueella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.02.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Teiskontie 1, 33500 Tampere - Reitti
010 767 2430
http://kippis.fi/ravintola/kivenheitto