Avautuu 10:00

Nekalan Pizza & Kebab

pitsa, kebab
Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasimme siipiä ja ristikkoperunoita mukaan.

Palvelu oli todella hidasta, henkilökunta juoruili keskenään ja kesti varmaan 15 min ennenkuin tulivat palvelemaan. Olisi pitänyt lähteä pois ajoissa..

Ruoka oli todella ala-arvoista. Ilmeisesti valmiiksi pakattu aurajuustodippi oli homeessa ja siivissä ei ollut minkäänlaista kastiketta (lilluivat vain rasvassa).

Tänne paikkaan ei varmasti tule mentyä uudestaan, enkä suosittele kenellekään muullekaan..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 0

Tilasin kebabin ranskalaisilla ja rullakebabin. Ekan söin eilen ja vaikka tilasin annoksen isona niin kebabbia oli ehkä 20 slaissia koko annoksessa. Kebab oli kuivaa ja maistui kengänpohjalle (ja oli varmaan jo vanhaakin, koska koko yön närästi) Ranskalaiset oli uitettu tomaattikastikkeessa ja raakoja. Nyt oli tarkotus syödä rullasta puolet lounaaksi ja sisältä paljastui kaalia ,vaikka sivuillakibn lukee että siellä pitäis olla salaattia. Ei näin. En suosittele todellakaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.03.2014
Arvosana: 0

Paikka muuttanut mutta edelleen muuten sama meininki. Ystävällinen ja reipas palvelu. Nyt ravintolan yleisilmekin hiukan parempaan suuntaan vaikkei vieläkään mikään kehuttava.

3.7.2010
Täällä ainakin nälkä lähtee. Pitsat ERITTÄIN suuria. Voin suositella kaikille nälkäisille ja isojen annosten ystäville. Itse en ole paikan kebab annoksia maistanut mutta Pitsat on ainakin ihan hyvää perus laatua ja todella isoja. Lautasta ei pitsan alta näy ja pitsa todellakin roikkuu lautasen reunoilta pöydälle.
Paikka yleisilmeeltään aika rujo. Palvelu ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 21.12.2012
Arvosana: 0

Kokonsa puolesta suurimpia pizzoja, mutta täytettä niukanlaisesti. Mukaan tilattu normaalikokoinen pizza oli taiteltu reunoistaan noin 3 cm kaksinkerroin, jotta kaikki mahtuu laatikkoon. Liikkeessä pöydät ja lattia ovat kulahtaneita ja pizzauuni posottaa lämpöä kesällä suoraan liiketilaan tehden sen tukalan kuumaksi. Puolen vartalon korkuinen puolelta toiselle kääntyvä tuuletinpropeli oli sijoitettu yhden pöydän viereen ja puhalsi helposti viereen istahtavan asiakkaan tukan suoraksi. Paikasta löytyy paljon lehtiä (mm. Seuramatkojen massiivisia lomaoppaita), joita voi selaila odottaessa. Americano-pizza (kinkku, ananas, aurajuusto) oli maultaan ok muttei mitenkään mieleenpainuva. Kastikeetta oli ohuelti, mutta siinä oli aavistuksen sivumakua. Vatsa tulee täyteen maksikokoisesta pohjasta, eikä niinkään vähänlaisesti ripotelluista täytteistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 30.08.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Jokipohjantie 33-37, 33800 Tampere - Reitti
http://www.nekalanpizzeria.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita