Keittiö auki

Pancho Villa

meksikolaista
Arvosana - / 5

Ruokatilaukset viimeistään 45min ennen sulkeumista


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Liikaa mautonta jäävuorisalaattia joka annoksessa. Tilasin kanafajitakset yhdelle hengelle. Liha oli maukasta, samoin kastikkeet, mutta tuoreissa aineksissa olisi ollut parantamisen varaa. Mauton salaatti oli peitetty kummallisen makuisella kastikkeella, joka tuntui olevan samaa kuin hampurilaisen kanssa tullut kastike. Myös annoksen koko oli järkyttävän suuri eli paljon ruokaa päätyi roskiin. Alkuruoaksi tilatut nachot oli ilmeisen vaikea valmistaa, koska niiden tulemisessa kesti reilut 20 minuuttia.

Ravintola ei oikeastaan tarjonnut mitään, minkä takia menisin uudestaan syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.01.2014
Arvosana: 0

Perjantai-ilta ja paikka täynnä. Vuorossa vain kaksi melkoisen ylityöllistettyä tarjoilijaa, palvelua sai odottaa about 10 min pöydässä istuen ja ruoan laittamisessa meni 40 minuuttia kolmelle hengelle. Tilaamani Hot-Hot Burger oli älytön fiasko: kuiva sämpylä paikoitellen rouskui suussa, pihvi oli tyyliin sentin paksuinen, kuiva kokkare ja tulista soossia oli sen verran överisti että suussa lähinnä sattui koko syöminkien ajan (mikä ei mielestäni ole tulisten ruokien pääajatus). Pancho nyt tavallisesti on kuitenkin ollut ihan semi-ok mesta, mutta nyt jäi kyllä sellainen vaikutelma, että säästötoimet tarjoilijamäärässä ja kokin mokaileminen kertovat melkoisen huonosta pelisilmästä päättävien tahojen osalta. Suosittelen harkitsemaan kahdesti raflaan menemistä, lähistöllä kuitenkin huomattava määrä laadukkaita ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Hyvä ja nopea palvelu. Valkosipuliruishampurilainen sisälsi mukavasti valkosipulimurskaa ja sen sai syötyä käsin. Osa ranskalaisista ei ollut ihan kypsiä. Dippi oli todella makeaa, ei ole ehkä kaikkien makuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.09.2013
Arvosana: 0

Tilasin valkosipulihampurilaisen. Palvelu oli ripeää ja huomaavaista. Saattoi toki johtua tutusta tarjoilijasta ja porukan sisältämistä tarjoilijoista... Olin positiivisesti yllättynyt valkosipulihampurilaisen mausta ja vahvasta raaasta valkosipulista, joka todellakin maistui. Itse rakastan raakaa valkosipulia ja varoitankin, että tätä ei kannata syödä, jos ei halua tuoksahtaa jälkikäteen.

Veden laskuttaminen ärsyttää aina, jos syö ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 04.02.2013
Arvosana: 0

Perus Pancho Villa -tasoa. Palvelu ihan ok ja ruoka tuli ihan kohtuullisessa ajassa, vaikka ravintola oli täynnä. Ruoka oli myös totuttua Pancho Villaa. Ei ehkä Tampereen paras Pancho, mut ei suurempia moitteitakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.12.2012
Arvosana: 0

Kamalaa kuraa. Jääkaappikylmä salsa ja psykedeelinen vessan väri olivat liika. Olen erittäin onnellinen jos en enää kertaakaan astu jalallanikaan kyseiseen ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.08.2012
Arvosana: 0

Chorizo-purilainen on loistava. Ainoa Pancho Villa, jossa saa aitoa 100% habanero-dippiä ilman kustomointia. Muissa Panchoissa dippi on pirkka-chiliä ripauksella habaneroa. Ruoka hyvää, joskaan ei täydellistä. Palvelu ajoittain erittäin hidasta. Palvelun toimiessa kokonaistulos on kiitettävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2012
Arvosana: 0

Tämä Pancho on muodostunut jo aivan legendaariseksi palvelun hitauden suhteen.

Jotakin on pahasti pielessä tässä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.04.2012
Arvosana: 0

Burger-viikot testattu. Mexican tower oli AIVAN LOISTAVA! Yksi parhaista burgereista ellei paras, mitä olen syönyt. Hinta aika korkea mutta laatuun nähden ei paha. Negatiivista tarjoilijoiden ammattitaidottomuus ja ruuan tulemisen hitaus. Ravintola oli kyllä täynnä, joten siinä saattoi olla syy hitauteen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 03.03.2012
Arvosana: 0

Ugly interior and bad-tasting food. Incorrectly made hamburgers and ill-baked beefs with a classless serving.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 02.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hämeenkatu 7, 33100 Tampere - Reitti
(03) 213 1233
http://www.panchovilla.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita