Avautuu 10:30

Pizza Kebab Nupelda

Arvosana 4.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (15)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käytiin poikien kaa pizzalla ja kebabilla. Ruoka oli tosi hyvää ja nopeasti valmiskin. Asiakaspalvelukin oli hauskaa ja mukavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.12.2016
Arvosana: 0

Kävimme vaimon kanssa syömässä täällä vatsat täyteen ennen Helsinkiin lähtöä ja ruoka ja palvelu oli sen verran hyvää, että annan täydet pisteet. Ravintola oli oikein viihtyisä sisältä eikä ruokaa tarvinnut odottaa kauaa, vaikka asiakkaita oli kymmenkunta meidän lisäksi. Tilasin itse mausteisen chorizo pizzan joka osui ja upposi. Vaimo valitsi kebabin ristikkoperunoilla ja vaikka hän ei jaksanutkaan syödä kaikkea niin maistui kuitenkin. Aion kyllä käydä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2016
Arvosana: 0

Useampaan kerran rullakebabia tilattu, joka kerta ollut myös lisätäytteen yms. mukana oikein. Lisäksi salaatti ja muut vihannekset kebabissa ollu niin tuoreita, että rouskuvat syödessä! Sara

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 13.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ravintola uudistunut huomattavasti parempaan suuntaan. Hyvää palvelua, hyvää ruokaa, uudet kasvispizzat olivat herkullisia ja hinta kohdallaan. Suosittelen todella paljon lapsiperheille ja kaikille muillekin nuorille. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2016
Arvosana: 0

Surkeaa asiakaspalvelua! Tilasin pizzaonlinesta, ja ravintolasta soitettiin heti perään, ettei yli 30euron ilmainen kotiinkuljetus ja juoma kuuluu sillä tavalla tilatessa. Asia ok, vähän jo ounastelinkin sitä, mutta koska asiaa ei selvästi missään ilmoitettu, niin ajattelin, että se saattaisi silti kuuluakin. Kun asiasta ilmoitin asialliseen sävyyn, ettei sitä ole missään ilmoitettu, niin "asiakaspalvelija" otti kierroksia: Hän syytti minua, asiakasta, että olin tilannut omaa pizzaonlinesta ja samalla hän haukkui pizzaonlinen. Puhelu oli hyvin epämiellyttävä ja lopuksi tämä "asiakaspalvelija" löi myös luurin korvaani. Olen kerran aiemmin tilannut kyseisestä paikasta pizzaa, ja ihan jees se oli, tosin hieman ylihintaista muuhun hintatasoon verrattuna, mutta tällä kertaa pizzat jäi tilaamatta. Eikä kyllä varmasti tilata jatkossakaan, koska pitseroitahan Tampereella riittää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.01.2016
Arvosana: -1

Kyllä täytyy nyt tänne palautetta tulla antamaan, kun jäi niin hyvä mieli tuosta asiakaspalvelusta. Henkilökunta hyvin sosiaalinen, ja asiallisianenkin! Pizzaa ja kebabia tuli tilattua tänään, ja kyllä oli hinnan arvosta. Useita tilauksia on tässä kuukauden sisällä ehditty tekemään. Hyvin maukkaat, kunnolliset täytteet annoksissa ja tilauksen saapumisessa menee miltei aina ilmoitettu aika. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

Hyvät pizzat! Ruokailuvälineet ( salaattilautaset, haarukat/veitset) likaisen oloisia; olikohan otettu liian aikaisin pesukoneesta? Kolkon oloinen sisustus, peilit likaiset. Kannattaa ehkä siirtyä noutopizzaan kyseisestä paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2014
Arvosana: -1

Täysin syömäkelvottomaksi poltettua pannupizzaa. Ainoa vaihtoehto oli heittää pizza roskiin. Luulisi tekijän pizzan uunista pois ottaessa älynneen että nyt olisi hyvä tehdä uusi pizza, mutta ei. Kotiin saakka kehtasivat tuoda. Rahat meni siis odotuksen jälkeen suoraan roskiin. Pizzan päällä palaneita aurinkokuivattuja tomaatteja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

On tullut usein haettua pizzaa ja wingsejä. Pizzoissa taso vaihtelee. Riippuu ihan tekijästä. Välillä herkkua, välillä välttävää peruskamaa. Asiakaspalvelua pizzeriasta en ole olettanutkaan, mutta siinä asiassa on ärsyttänyt ettei kysytä: Saako laittaa valkosipulia ja oreganoa?" Sen voi antaa palautteeksi Nupeldalle, että parantakaa asiakaspalvelua ja laatua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Nekalantie 48, 33800 Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita