Ei tietoa

Ravintola Newton

Arvosana 3.1 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paljon parempaa kouluruokaa kuin monissa muissa paikoissa. Viihtyisä paikka. Monesti yllättänyt iloisesti. :) Ei opiskelijan kannata kotona ruokaa laittaa, kun voi käydä edullisesti täälläkin vetämässä mahansa täyteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2010
Arvosana: -3

Perussapuskaa, ehkä parempaa kuin keskiverto kouluruoka. Jos haluaa investoida lounaaseen voi saada fusion-puolelta kovempaan hintaan ravintolatasoista ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 29.09.2010
Arvosana: 0

Kouluruokaa halvalla juuri kuten voi odottaa. Tampereen teknisen yliopiston Juvenes-ketjun oppilasravintola tarjoaa perusruokaa, joka ei yllätä, mutta on takuuvarmasti keskivertoa. Perunat voivat joskus olla jo valmiiksi kuivat kumipallot, mutta 5 eurolla saa paljon suuhun pantavaa. Salaattilautanen, useasta pääruokavaihtoehdosta voi valita mieleisensä (lihapullat, kalaa, kiusausta, laatikkoa; vaihtuva lista). Hintaan kuuluu salaattilautanen, juoma (maito, mehu, vesi), ja kolme palaa leipää. Pääruoan annoksia otettaessa on muistettava toimia annostelupöydän rajoitusten mukaan, esim. max 2 kalapalaa. Hinta/laatu -suhde on kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 09.08.2010
Arvosana: 2

Kouluruokaa. Joskus yllättää iloisesti, mutta yleensä taso on juuri sitä mitä voi kuvitella parilla eurolla saavansa. Uusi linjastosysteemi ei enää anna kasvisruokailijoille mahdollisuutta jonon ohittamiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 12.01.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Korkeakoulunkatu 6 A, 33720 Tampere - Reitti