Avautuu 10:30

Yi sushi

japanilaista ruokaa
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (7)

Olen silloin tällöin ostanut 10 euron sushilajitelma A:n, joka on ollut hintansa väärti. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tilasin tuon annoksen ja tajusin, että koot ovat pienentyneet reilusti! Nigirien päälliset ovat huomattavasti pienempiä, avokadot alle puolet entisestä! Kurkkumakit miniatyyrimaisia. Harmillista, hinta-laatusuhde otti melkoisen osuman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasbuffet. Sushien lohi maistui pilaantuneelta ja oli syömäkelvotonta. Joitakin muita ruokia pystyi jotenkin syömään - piti vaan yökkiä välissä. Ruoka oli aika sotkuisasti buffetpöydässä. Ruoan laatu oli kaikissa huonoa. Palvelu ok-tasoa. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa. Ei jäänyt hyvät muistot tästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: -1

Sattumalta huomattiin paikka. Oli erinomainen hintalaatusuhde!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: -3

Mukava ja rauhallinen miljöö, joka saattaa kyllä muuttua lounasaikaan ruuhkaisammaksi kunhan ihmiset huomaavat ravintolan. Tällä hetkellä sen löytää lähinnä vahingossa, edes Tullintorin (kauppakeskus, jossa ravintola sijaitsee) infotaulu ei näytä missä ravintola tarkalleen on (1. kerros, Kalevantien puoleinen pääty).

En maistanut kuin sushia, eikä siitä löydy mitään valittamista. Ei mitään järisyttävää gurmeeta, muttei missään nimessä huonoakaan vaan painii ihan luontevasti samassa sarjassa lähiseudun muun tarjonnan kanssa. Lounaspöydän valikoima oli mukavan riittoisa ja monipuolinen.

Mainio hintalaatusuhde. Menen uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.10.2015
Arvosana: 1

Lounasbuffet oli monipuolinen ja hyvän makuinen. Sushin lisäksi tarjolla oli "kiinalaistyyppisiä" lämpimiä ruokia ja Miso-keittoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: -1

Aikalailla perus-sushia, mutta hyvä hinta-laatusuhde. Lounasajan jälkeen sai 14:n palan lajitelman kympillä. Lounas taisi olla vielä halvemmalla. Raikkaat maut, tonnikala vähän vanhan makuinen. Erittäin ystävällinen nuori nainen otti tilaukset. Voisin syödä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Reitti
0401799994