Suljettu nyt

Yi sushi

japanilaista ruokaa
Arvosana 1.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (8)

Tunti lounasaikaa jäljellä. Keitto pelkkää vahvaa lihalientä. Nuudelit ja riisi klimppaantunutta ja kuivaa. Yksi kevätkääryle jäljellä. Pyysin currykanaa tarjolle lisää; tarjoilija tuli kaapimaan tarjoiluastian pohjaa ja osoitti sanoen "currykana". Veden joutui itse etsimään toisesta pöydästä. Huono kokemus. Olisi pitänyt katsoa tarjottavat ennen maksamista. Puolitoista tuntia kulunut "ruokailusta"; vatsaa kivistää, polttaa ja kääntää, oksettaa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0

Olen silloin tällöin ostanut 10 euron sushilajitelma A:n, joka on ollut hintansa väärti. Nyt kuitenkin pitkästä aikaa tilasin tuon annoksen ja tajusin, että koot ovat pienentyneet reilusti! Nigirien päälliset ovat huomattavasti pienempiä, avokadot alle puolet entisestä! Kurkkumakit miniatyyrimaisia. Harmillista, hinta-laatusuhde otti melkoisen osuman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.09.2016
Arvosana: 0

Lounasbuffet. Sushien lohi maistui pilaantuneelta ja oli syömäkelvotonta. Joitakin muita ruokia pystyi jotenkin syömään - piti vaan yökkiä välissä. Ruoka oli aika sotkuisasti buffetpöydässä. Ruoan laatu oli kaikissa huonoa. Palvelu ok-tasoa. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa. Ei jäänyt hyvät muistot tästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: -1

Sattumalta huomattiin paikka. Oli erinomainen hintalaatusuhde!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: -3

Mukava ja rauhallinen miljöö, joka saattaa kyllä muuttua lounasaikaan ruuhkaisammaksi kunhan ihmiset huomaavat ravintolan. Tällä hetkellä sen löytää lähinnä vahingossa, edes Tullintorin (kauppakeskus, jossa ravintola sijaitsee) infotaulu ei näytä missä ravintola tarkalleen on (1. kerros, Kalevantien puoleinen pääty).

En maistanut kuin sushia, eikä siitä löydy mitään valittamista. Ei mitään järisyttävää gurmeeta, muttei missään nimessä huonoakaan vaan painii ihan luontevasti samassa sarjassa lähiseudun muun tarjonnan kanssa. Lounaspöydän valikoima oli mukavan riittoisa ja monipuolinen.

Mainio hintalaatusuhde. Menen uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.10.2015
Arvosana: 1

Lounasbuffet oli monipuolinen ja hyvän makuinen. Sushin lisäksi tarjolla oli "kiinalaistyyppisiä" lämpimiä ruokia ja Miso-keittoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: -1

Aikalailla perus-sushia, mutta hyvä hinta-laatusuhde. Lounasajan jälkeen sai 14:n palan lajitelman kympillä. Lounas taisi olla vielä halvemmalla. Raikkaat maut, tonnikala vähän vanhan makuinen. Erittäin ystävällinen nuori nainen otti tilaukset. Voisin syödä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Tullikatu 6, 33100 Tampere - Reitti
0401799994

Vaihtoehtoisia ravintoloita