Keittiö auki

Aula Café

kahvila & tilausravintola
Arvosana 3.2 / 5

Lounas-, kahvila- ja tilausravintola


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lauantaibrunssi oli pettymys. Olimme kuullet kehuja paikasta, mutta ekan käynnin perusteella ei ole syitä valita Aulan brunssia kun naapuristossa on useita selkeästi parempia paikkoja. Aulassa oli ankea valikoima salaatteja ja lämpimiä ruokia. Kaikesta puuttui maku. Esimerkiksi hummus maistui siltä, kuin olisi heitetty tehosekoittimeen pelkät kikherneet suoraan purkista. Munakokkeli oli suolatonta ja juustovalikoima tylsä. Caesarsalaatti näytti hyvältä, mutta ei maistunut miltään. Kuivia leivänpalasia ja croissantteja. Ei mitään jakoa esim Fontanaa vastaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 13.12.2015
Arvosana: 0

Hyvä lauantaibrunssi, erityisesti salaattien ja jälkiruokien osalta. Omenaboolista plussaa. Musiikki ja tunnelma kohdallaan. Top10 paikka Suomessa, Turku, Hki, Porvoo, Tampere kokemuksella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Kalsea brunssi.
Loistavassa kulttuurien täyttämässä miljöössä nautittu monipuolinen brunssi - tosin tällä kertaa ilman jazzia ja lämmintä osuutta. Ehkä tämä onkin aamiainen.

15 euron laskuun sisältyi hyvät juustopöydät, ja oikein mainiota kahvia. Yleisilme viehkeä ja porukkaa kivasti. Asioita tehdään ilmeisesti oikein. Minä olisin maksanut mieluummin pari euroa vähemmän.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Lounassalaattipöytä on todella kattava ja mahan saa täyteen, myös (lakto-ovo-)kasvissyöjänä. Myös keitto olisi ollut tarjolla parin euron lisähinnalla.

Tila on avoin ja hieman kaikuisa. Usein pieniä lapsia vanhempineen, eli ei aina kovin rauhallinen paikka. Henkilökunta on ystävällistä, mutta heitä tuntuu olevan aina liian vähän vuorossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Kävimme kahveilla, oli ok paikka. Ympäristö hieno, palvelu ystävällistä. Koska otimme vain kahvit, en voi arvostella ruokapuolta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Kävimme sunnuntaibrunssilla ja ruuan taso oli suuri pettymys. Brunssin ruokavalikoima oli melko suppea. Tarjolla oli salaattia ja vain erittäin vähän lihaa, mikä sekin oli melkein loppunut. Huonoksi kokemuksen teki brunssin hinta, joka oli 15€ ja se on tämän tasoisesta, pikemminkin suppeasta salaatti lounaasta, hieman liikaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 28.07.2015
Arvosana: 0

Mukava paikka, mutta a) avautuu aivan liian myöhään ja b) aivan tupaten täynnä hipstereitä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 21.11.2014
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssilla tarjotut ruuat epämääräisen sottaisen näköisiä, osa näytti siltä, että ne olisivat jäänteitä lauantaibrunssilta. Eri ruokalajeja oli paljon, mutta määrä ei korvaa laatua. Leipäkorissa oli vain kuivia kikkareita. Jälkiruuat näyttivät ja myös maistuivat tuoreilta. Miljöö aivan ihastuttava. Olisimme halunneet myös ihastuttavaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: 0

Kävimme tänään kokeilemassa jazzbrunssia ja oli kyllä todellinen pettymys. Kylmät ruuat ja jälkiruuat olivat ihan ok mutta lämpimissä ruuissa tarjolla ainoastaan silakkapihvit, tonnikalaa ja pakaste lihapullat + nakit. Uskomatonta!

Monet tarjolla olevista tuotteista olivat myös nahistuneita ja osa loppuneena yli puolta tuntia. Jogurtti oli mm. siinä kunnossa, ettei sitä syönyt enää kukaan. Näytti melko eltaantuneelta lämmettyään pari tuntia.

Juomaosastolla oli tarjolla kädenlämpöistä boolia sekä halvinta mahdollista appelsiini- ja omenamehua.

Henkilökunta on kuitenkin mukavaa mutta heitäkin on liian vähän. Omistaja yrittää selvästi lypsää parhaan voiton trendeilyllä.

Suosittelen etsimään jonkun toisen brunssipaikan. Olisin halunnut tykätä tästä mutta näillä eväillä se ei ollut mahdollista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Salaattilounas, uudet perunat 8,5€.

Monipuolinen salaattipöytä, josta sai koottua hyvän hellepäivän arkilounaan. Sisäpihan ulkoterassi on viihtyisä ja sulkee kaupungin melut muurien ulkopuolelle.

Edellisillan teatterivieraiden täyttämät haisevat tuhkikset valitettavasti hieman häiritsivät. Siinä henkilökunnalle petrattavaa (vink vink).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Itäinen Rantakatu 4-6, 20700 Turku - Reitti
(02) 279 4936
http://aulacafe.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita