Avautuu 10:00

Hesburger Mylly

hampurilaisia, pikaruoka
Arvosana 1 / 5

Hesburger Myllyn tuotevalikoima on laajentunut – nyt saat meiltä myös HeseKebabin mehevät ja maistuvat tuotteet kuten Pitakebabin sekä Kebabtortillan.

Valikoimassa tietysti myös maittavat hampurilaisateriat, salaatit sekä pikkunälkään vaikkapa nugetteja tai sipulirenkaita. Herkuttelun kruunaa suussasulavat pehmytjäätelöt tai maukkaat pirtelöt. Kaikkia tuotteita saat myös helposti mukaan.
Muistathan, että meiltä saat myös S-etukortilla Bonusta sekä mahtavat kuukauden bonustarjoukset!


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin sriracha-hampurilaisen, sain tuotteen joka sisälsi niin pienen määrä kutakin ainesta kuin mahdollista. Siis todella pienen määrän, nimellisen. Kuvitelkaa kuiva hampurilainen, jonka sisällä on puoli teelusikallista majoneesia, puoli teelusikallistsa ketsuppia, kaksi sormenpään kokoista sipulirinkulaa, yksi peukalon kokoinen pekoninpala ja tomaatin kantapala. Teko näytti niin tahalliselta, että taitaa olla systemaattinen toimintatapa Hesburgerilla. Jäi viimeiseksi käynniksi. Otin peräti valokuvat talteen, joten voisihan nuo tänne jakaakin paremmalla ajalla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.05.2015
Arvosana: 0

If you're a drunkard and it's late at night, and there's nowhere else to eat, it might be an experience to try once; for the price, these are sorry excuses for a meal. For lunch,at the same price, you're better off going to the china & thai Palace or ravintola rhino. This is just a place to use their public toilet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.02.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Myllynkatu 1 as 2015, 21280 Turku - Reitti
0107645450
http://www.hesburger.fi