Ei tietoa

Pizzeria Napoli

Arvosana 4.9 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (39)

Loistavat pizzat koko kolmen hengen porukalle, pohja sopivan rapea ja ohut. Täytteet tuoreita ja hyvälaatuisia, ei pakasteita, ja täytteiden määrä myös sopiva, ei liikaa.

Palvelu ja ravintolan sisustus normaali, ei erityistä kiitettävää tai moitittavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 11.06.2018
Arvosana: 0

Useita vuosia olen käynyt ja tuotekehittelyä on selvästi tehty, sillä Pizzat ovat entistä parempia. Täytteet ovat nykyään aikaisempaa laadukkaampia (mm. kinkku viipaloitu kokonaisesta kinkusta, ei valmisrouhetta, sama koskee myös mm. salamia joka on täyttä tavaraa) ja pohjan taikina on saanut levätä riittävän pitkään, sen rakenne on erinomainen. Tähän kun valitsee miedomman mozzarellan juustoksi, niin pizza vie kielen mennessään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Turun parhaimmistoa pizzaskenessä. Rapea ja ohut pohja. Varsinkin suosikki vahvemmalla juustolla. Kaksi eri juustovaihtoehtoa. Hyvä paikka ja aina htvää pizzaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.03.2016
Arvosana: 1

Suosikki pizzeria Turussa, jo vuosien takaa. Pizzat rapeita reunoista ja ohut pohja. Vaihtelua eri kokkien välillä tosin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Oltii vaimon kanssa puutarhakadun Napolissa 3. 7.2015 syötiin pizzat 21€ pizzat oli keskeltä täyttä mössöä ananakset kovia ja pahan makuisia ja ne lilluu rasvassa täysin surkea ja tuon hintainen pitäisi olla jo hyvä rahat meni hukkaan tuli petetty olo älä loppuu lounaalla käynti meidän puolesta .petetty asakas

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola Napoli on sisätiloiltaan epäsiisti ja kulahtanut, jonnekin ties mille aikaudelle.
Henkilökunta seurusteli keskenään äänekkäästi omista asioistaan, ilman että asiakasta huomioitiin. Pizza oli vetistä, pohja raakaa, purukumimaista juustoa oli laitettu pizzan päälle liian runsaasti.Pizzaa ei oltu paistettu riittävästi ja juusto vetistä ja valkoista. Kun pohja oli vetistä niin myös koko täytekin vetistä ja epämiellyttävää mössöä!Tästä kaikesta pelkän veden kanssa veloitettiin10,90 euroa. Taso ei siis ollut parantunut edellisestäkään käynnistäni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 0

Yli 10:n vuoden suosikkipizzeriani on pudottanut tasoaan kuin lehmän häntä. Ennen oli edullisia ja erinomaisia pizzoja. Nyt kalliita ja mauttomia/suorastaan pahan makuisia. Alkupalaleivät & salaattikastike olivat edelleen hyviä, mutta pääasia, eli pizzat olivat surkeita. Huomattavasti paremman pizzakokemuksen saa, kun ostaa kaupasta Ristorante-pakastepizzan. Sääli. Napolin viimeinen vierailu jätti kirjaimellisesti pahan maun suuhun, eikä takaisin mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 28.04.2015
Arvosana: 0

Pizzojen taso vaihtelee, välillä hyviä, välillä jää syömättä. Ravintola itsessään on hyvin epäsiisti ja nukkavieru. Olisi mukavaa jos ravintolassa olisi myös lapsille oma lista tai mahdollisuus tilata heille pienempi pizza.
Napoli oli ennen vakiopaikkamme, nykyisin valitettavasti suuntaamme mieluummin johonkin muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.04.2015
Arvosana: 0

Pizzan kinkku oli jokseenkin oudon makuista ja aloin tarkastelemaan sitä lähemmin jolloin huomasin sen käsittävän myös sian nahkaa.. (Tai siltä se ainakin näytti..)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: 0

Oikein hyvä pizza.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.12.2014
Arvosana: -2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puutarhakatu 20, 20100 Turku - Reitti