Ei tietoa

Sun City

Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

henkilökunta epäystävällistä, omistaja epäkunnioittava. Ruuan saaminen (oltiin ainoat asiakkaat) kesti kauan. En suosittele!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.12.2015
Arvosana: -3

Aika perus kebabbila. Pitsat ovat liian suolaisia, kebabbien salaattipuoli on aika kehno. Annosten koko on sopiva. Kebabit paikan parempi tarjonta. Palvelu sitä mitä voi olettaa perus karvakäsimestalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 0

Vuosia käynyt ja moni tutuista myös ja kaikki yhtä mieltä, loistavat ruuat ainut pitza paikka joka vetää vertoja on momento siellä myös hyvät ruuat mutta pienemmät koot. Sun Cityn kastike paras.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2014
Arvosana: -1

Todella hyvä pizza ja iso en jaksanu syö kaikki sain pulet paketti kotiin. ystävällinen hekilökunta ja nopea palvelu. suositellan+++++

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.12.2011
Arvosana: -1

Tuli käytyy hakemassa itselle kebab riisillä vahvana ja tyttöystävälle kebab ranskalaisilla. Kebab riisillä oli mieto ja valkosipulitahnaa, valkosipulitahna = paskaa, mun mielestä joten suuresti pettysin. Ranskalaiset oli löysiä ja rasvaisia. Pizzat ollu ihan ok, mut kebabbii ei haeta enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2011
Arvosana: 0

Haettiin poikaystävän kanssa pizzat tästä paikasta, maistuivat ihan mädälle kalalle vaikkei edes kalaa pitsoihin oltu tilattu. Parin suupalan jälkeen oli pakko heittää pois, edes kaikkiruokainen poikakaveri ei pystynyt syömään kokonaista slaissia. Täydellisen hirveä kokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.08.2011
Arvosana: 0

Sijainti

Stålarminkatu 33, 20810 Turku - Reitti