Advisor10

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Woolshed Turku Australian Gastropub

Hyviä hampurilaisia, joita saa sopuhintaan myös lounaaksi. Hanassa useita erinomaisia oluita, joita ei muualta saa. Hyvä palvelu ja henkilökunta luo rennon ja mukavan tunnelman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kado Sushi Bar japanilaista

Sushi on hyvää, parantunut viime vuosina. Kuten aiemmatkin kommentaattorit ovat maininneet, palvelu on usein todella huonoa. Palveluasenteesta kertoo sekin, että paikka palvelee mieluummin take-away asiakkaita kuin paikalle tulevia; vaikka paikka väittääkin olevansa auki, käytännössä sinne ei voi mennä syömään töiden jälkeen (perjantaisin klo 15:30 jälkeen ja muina arkipäivinä klo 17 aikaan).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 25.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Stefan's Steakhouse Turku pihviravintola

Viimeisimmän ruokalistan aikana olen käynyt täällä kaksi kertaa, kahden ja seitsemän hengen seurueessa. Molemmilla kerroilla ruoka on ollut loistavaa, sellaista kuin odotinkin. Turun ainoa matalalämpöuuni (pihvien vetäytymistä varten) ja paikanpäällä leikattu liha selittää sen, minkä vuoksi paikka pystyy tarjoaamaan Turun parhaita pihvejä. Erityinen kiitos kuuluu kuitenkin henkilökunnalle, joka on ystävällinen, valmis antamaan suosituksia (suosittelee myös kalliimman vaihtoehdon sijasta halvempaa vaihtoehtoa) ja mukauttamaan ruoka-annoksia erityistoiveiden mukaan. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 07.07.2014
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Viinille viinibaari

Suosikkiravintoloitani. Hyvä palvelu, paljon erilaisia viinejä laseittain joiden seuraksi voi ostaa hyvän juustolautasen ja/tai itse tehdyn suppilovahveropiirakan palan. Paikka äänestettiin vuoden 2011 viiniravintolaksi - mielestäni ansaitusti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.08.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit