Delimore

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Ravintola: Izumo Sushiravintola

Uusi sushi-ravintola Sipoossa. Saanut muilla sivustoilla monilta asiakkailta erittäin hyvää palautetta.

Ehkä itse osuin paikalle väärään aikaan lounasajan päätteeksi, mutta sushien riisi oli siinä vaiheessa samaa tasoa, kuin marketeista saatavissa kylmäsäilytetyissä sushiseteissä: kokemus ei ollut laadullisesti lainkaan riittävä, eikä ole houkuttanut minua uusintakäyntiin.

Kuitenkin todella toivon miellyttävältä omistajapariskunnalta onnistumista ravintolansa vakiinnuttamisessa Nikkilän harvalukuisten ruokaravintoloiden joukkoon: tämän tyyppinen paikka olisi Nikkilään erittäin tervetullut!

Siksi neuvoisin olemaan laadun suhteen täysin tinkimätön aina ja joka kerta. Ehkä jopa suosittelisin omistajapariskunnalle vierailua johonkin pääkaupunkimme paikkansa jo vakiinnuttaneista laatu-sushiravintoloista, sillä näillä hinnoilla pitäisi kyllä pystyä jokseenkin vastaavaan laatutasoon täälläkin. Sitä paitsi: tämän tyyppisen paikan pidempiaikaisen menestymisen voi näin pienellä paikkakunnalla mahdollistaa vain niin hyvä laatu, että se houkuttelee samat ihmiset käymään uudelleen ja uudelleen!

Koska konsepti on muuten niin kiva, ehkä kuitenkin vielä annan tälle paikalle toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 22.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Kolifej

Lounasravintolanana tämä on epätavanomaisen laadukas. Olipa listalla melkein mitä tahansa, se on aina todella hyvin tehtyä ja maukasta. Tarjolla on aina useampi vaihtoehto. Lounaaseen kuuluva salaattipöytä on yksi parhaista - eikä todellakaan pelkkä salaatti-/raastepöytä. Erityisruokavaliot on hyvin huomioitu.

Minulla ei ole kokemusta ravintolan tilausravintola- / catering-toiminnasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.12.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Thai Food thaimaalaista ruoka

Kävimme hiljaisena sunnuntaina syömässä työporukalla. Oli todella positiivinen yllätys tämä paikka! Annosten kasvikset olivat luvatusti tuoretavaraa, ja niitä riitti. Absoluutiselle lihansyöjälle tämä ei ehkä olisi toivottava ainessuhde, mutta itselleni tämä oli juuri sitä mitä olin Suomi-thaikuissa niin kauan kaivannut. Ja muu porukka oli yhtälailla tyytyväinen. Interiöörin lähiömäinen olemus ei toki vedä vertoja keskustan ravintoloille, mutta ruoka kompensoi sen enemmän kuin täysimääräisesti: Todella maukasta laaturavintoa aidon thaimaalaisen kokin tuottamana!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Masala Indian Cuisine intialaista

Kauan kaivattu lisä Nikkilän yksipuoliseen ravintolatarjontaan. Hyvin kilpailukykyinen hinta-laatusuhde. Siisti interiööri. Intialaiseksi ravintolaksi aivan poikkeuksellisen erinomainen palvelu. Parkkitilaa aivan vieressä. Enää ei ole mitään syytä matkustaa hyvän intialaisen ruoan perässä Helsinkiin. Kaikin puolin erinomainen ote!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Museokahvila Dunder museokahvila

Tarjolla tavanomaista (eli teollista ylimakeaa ja ylirasvaista) leivonnaista erinomaisen upeassa ympäristössä. Harmi, että korttelimuseon kahvilanpitäjä vaihtui tälle kaudelle (2013), sillä edeltäjä ei tyytynyt keskinkertaisuuteen, vaan nimenomaan kunnianhimoisuus tuotetarjonnassa teki kahviosta yhden Suomen parhaista. Tarjolla oli myös itse tuotettuja leivonnaisia, ja lounaskin oli parhaimmillaan erinomainen. Täällä oli pakko vierailla aina Kuopiossa käydessä. Nyt ei valitettavasti enää ole, kahvio on vain yksi tavallinen muiden joukossa, eli kotona saa parempaa. Miksi esim. ainoa tapa saada hyvää täytekakkua on tehdä se itse? Tässä vinkki nykyiselle kahvilanpitäjälle ja muillekin - kysyntää olisi laadullekin, jos vaan olisi tarjontaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit