Suljettu nyt

Masala Indian Cuisine

intialaista
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (10)

Uudenmaan currypaikkojen kartoittaminen jatkui pienen tauon jäkeen Sipoossa. Neljän hengen seurueemme testasi meat thalin, vegetable thalin, butter chickenin ja palak panirin. Ruoka oli hyvää ja tuoretta, ja annokset katosivat lautasilta. Tosin jokaista annosta vaivasi melkoisen vaisu makumaailma. En tarkoita chilin puutetta, tulisuus on toinen asia vaan mausteisuuden vähäisyyttä.

Butter chicken oli eksoottinen, en ole koskaan nähnyt niin punaista kastiketta, enkä myöskään maistanut moista bc-annosta. Pohjalla oli tuttu maku, mutten saa päähäni mikä. Mielessä pyörii muutaman vuoden takainen kotiin jostain hankittu mausteseos, joka on tietysti loppunut, enkä pääse tarkistamaan asiaa. Kannattaa kokeilla, ei annos huono ollut vain erilainen.

Naan oli lämpimänä hyvää, jäähdyttyään toimi kastikkeen kaapimiseen oivallisesti.

Siisti sisutus, ei kyllä kovinkaan persoonallinen, tarjoilu pelasi - tilaa oli, ei tarvinnut ryntäillä - ja kun ruoka oli jees, voin poiketa toisenkin kerran kulmille osuessani, kokonaisuus oli reilusti plussan puolella.

Miinuksena juomalistan heikkous ja hintataso. Pikkupullo Karhua melkein vitosen ja Tuborg(?) taisi olla kutosen arvoinen. Pahasti liikaa, sanoisin. Curryn kaverina voisi olla tarjolla huomattavasti maukkaampia olutvaihtoehtoja kuin bulkkilager. Hintataso oli muutenkin hivenen korkea, itse asiassa Helsingin ja Turun keskustassa saattaa selvitä halvemmalla! Yhdeksäntoista euron hinta on keskiarvo annoksistamme, ja mielestäni se on liikaa, valitan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen käynyt useamman kerran lounaalla mutta myös alacarte-aikaan. Ruoka on aina ollut hyvää osin jopa loistavaa. Tunnelma paikassa on miellyttävä ja asiakaspalvelu poikkeuksellisen hyvää. Suosittelen poikkeamaan. Mitä tulee Miyunen arvosteluun voin lohduttaa että ko. kissavanhus "Sööttis" joka on puolisokea ja lähes kuuro, ei todellakaan hypi pöydillä vaan nukkuu lähes liikkumatta ikkunalaudalla. Ikävää jos sen läsnäolo on vaikuttanut arvosteluun. Meille se on muuten yksi syy käydä ko. paikassa (vrt kissakahvilat) - toki maukas ruoka ja hyvä palvelu on päällimäisenä kun muuten Nikkilän ruokatarjonta on aika suppea ja lähinnä pizza & kebab linjaa. Kannattaa pistäytyä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 24.12.2015
Arvosana: 0

mukava henkilökunta ja kaunis, autenttinen sisustus ja ruoka oli maukasta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Chicken Curry oli ainakin erittäin maistuva. Auton sai parkkiin ravintolan eteen ja henkilökunta oli mukavaa. Yleisilmeeltään siisti ravintola. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 26.08.2015
Arvosana: 0

Ei kiitos uudelleen. Ensimmäisenä paikassa huomion kiinnitti pöytien vieressä ikkunalaudalla norkoileva kissa. Ei kovin miellyttävä ajatus, että katti on tepastellut pöydillä ja levittää karvojaan ympäri ravintolaa. Siitä huolimatta tilasimme kanaa sekä tuorejuustoa tomaatti-voikastikkeessa, ja pettymys oli jo suuri kun naan piti tilata erikseen. Lista vaikutti muutenkin enemmän nepalilaiselta kuin intialaiselta ravintolalta. Vielä suurempi pettymys oli, kun naan-leipä oli selkeästi jokin surkea pakasteviritelmä vehnäjauhosta ja vedestä. Mautonta ja kuivaa.

Itse annos oli melko pieni ja hyvin mitäänsanomaton. Maut olivat hyvin tasapaksuja ja tuorejuusto tympeää. Ei pahaa ruokaa, muttei missään nimessä kehuttavaakaan. Valitettava pettymys, mutta tämänkaltainen ruoka täytyy vastedes hakea muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 13.04.2015
Arvosana: 0

Hyvä Intialainen ravintola :-)
Kävin ensimmäisen kerran lounaalla heti ravintolan ilmestyttyä Nikkilään. Olin todella pettynyt lounaalla tarjottuun annokseen ja päätin että ei tänne enää. Myöhemmin kuulin kuitenkin kehuja usealtakin taholta ja paikkaa kehuttiin niin raaka-aineiden, maun kuin palvelun suhteen. Niinpä kävimme testaamassa ja täytyy sanoa että onneksi. Olen syönyt paljon intialaista ruokaa niin ulkomailla kuin kotimaassakin ja nyt olivat annokset todella kohdallaan. Lammas oli mitä parhainta samoin katkaravut. Tämän kokemuksen perusteella en voi muuta kuin suositella lämpimästi. Toki raita, naan ja muut ovat erikseen tilattavia lisukkeita jolloin annosten hinta nousee mutta silti hyvin positiivinen kokemus (jopa yllättävä sellainen) suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.04.2015
Arvosana: 0

Ihan hyvä Intialainen paikka.
Palvelu ollut aina todella ystävällistä, joskus toki hitusen hidasta.. Suosittelen paikkaa jokatapauksessa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 25.02.2015
Arvosana: 0

Herkullinen ruoka, isot annokset, tunnelmallinen paikka ja loistava henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.07.2014
Arvosana: 0

Min portion smaklös och kändes kall, ingen större upplevelse. Mycket trevlig personal.
Annokseni mauton ja kylmä, ei mikään suurempi kokemus. Mielyttävä henkilökunta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.06.2014
Arvosana: 0

Kauan kaivattu lisä Nikkilän yksipuoliseen ravintolatarjontaan. Hyvin kilpailukykyinen hinta-laatusuhde. Siisti interiööri. Intialaiseksi ravintolaksi aivan poikkeuksellisen erinomainen palvelu. Parkkitilaa aivan vieressä. Enää ei ole mitään syytä matkustaa hyvän intialaisen ruoan perässä Helsinkiin. Kaikin puolin erinomainen ote!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.03.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Iso Kylätie, 04130 Sipoo - Reitti
092303030
http://www.masalaravintola.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita