Ebenia

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Tähtijätski jäätelökahvila

Erinomaista itsetehtyä jäätelöä, mahtavaa palvelua ja lämmin tunnelma. Ylittää täysin kaikki muut Oulun jäätelöpaikat mennen tullen. Maut ovat aitoja, omaperäisiä, kekseliäitä ja ennen kaikkea todella herkullisia. Kaikki mitä olen maistanut on ollut erinomaista. Ainoa pieni miinus tulee kahvin laadusta joka voisi olla parempi. En tiedä onko tilanne muuttunut lähiaikoina. Kaiken kaikkiaan huippupaikkka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Makukellari Deli+Café aasialaista, japanilaista

Erinomaista kasvisnuudelia, todella iso höyryävä annos, josta riittää kotiinkin. Palvelu on todella miellyttävää ja ruokien tulisuuden voi itse valita. Lounaaseen kuuluva keitto on aina ollut kevyt, mutta todella maukas ja täynnä makua. Voi lämpimästi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pancho Villa tex mex

Aivan kauheaa "ruokaa". Kastikkeet suoraan purkista, einessämpylät, pihvit paistettu huonosti. Ranskalaiset ok, mutta kukapa ei osaa tehdä ranskalaisia? En voi suositella. Kotona tehty tai lämmitetty parempaa. Palvelu voi olla iloista, mutta korkeatasoista se ei koskaan ole sillä useimmiten tarjoilijoina nuoria tyttöjä joille varmasti ensimmäinen työpaikka. En maksaisi tällaisesta ruuasta enkä maksa enää ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kauppuri5 burgeribaari

Erittäin hyvä hampurilainen ja erittäin hyvät ranskalaiset, salaatit myös hyviä. Ainoa minus monen muunkin mainitsemasta hampurilaissämpylästä, joka voisi olla parempi. Tunnelma on tiivis ja mukava, asiakaspalvelu rentoa ja miellyttävää. Jos kaipaa rentoa tunnelmaa ja varmasti hyvää ja kunnolla tehtyä hampurilaista niin ei voi pettyä. Mikään fine dining paikka ei tietenkään ole, mutta hyvä purilainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Vanilla lounas, salaattibaari

Salaatti huonolaatuista, ruoka laitosruokaa jota tarjoillaan varmaan sairaalassa. ...En maksaisi tästä euroa enempää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Pannukakkutalo Oulu pannukakkuravintola

Pannukakut ovat isohkoja, joten tuskin jaksaa syödä enempää kuin yhden. Pannukakut ovat kuitenkin aika kalliita ollakseen, noh, pannukakkuja. Suolainen poro-pannukakku oli hyvä, mutta turhan suolainen ja makuun kyllästyi nopeasti. Makeat pannukakut ovat ehkä parempia kuin suolaiset. Kesäisin kovat jonot ja voi joutua odottamaan pitkäänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Green Soul Salad Bar salaatti, take away

Salaatit valitaan ja maksetaan kilohinnan mukaan. Raaka-aineet ovat tuoreita ja hyvälaatuisia ja palvelu hyvää. Paikka on sisustettu freesillä otteella ja on kivan moderni. Leivät ja suklaat ovat erinomaisella taidolla valmistettuja, uskomattoman kauniita ja tarkalla silmällä valittuja. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: -1

Ravintola: Cafe Rooster trendikäs kahvila

Erinomaiset hampurilaiset ja erityisen hyvät ranskalaiset. Aina täynnä eikä syyttä. Kahvit ovat hyviä ja erityistä plussaa luomu-kahvista ja terveellisistä tuotteista joissa näkyy lähiruokameininki. Ainoa minus tulee joistain kahvilatuotteista: esimerkiksi pieni juustokakku oli kova ja suklaakuorrutus peitti mangon vienon maun ja jotkut tuotteet ovat aika kalliita. Erityistä plussaa erilaisista brownieista, esim. maapähkinäbrownie asiallisen hintainen ja hyvää ja itsetehtyä. Palvelu on aina hyvää ja miellyttävää ja tila on kaunis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Fit Wok terveellistä ja maistuvaa

Fit Wok on kiva paikka ja palvelu mukavaa, mutta kun olet yhden annoksen syönyt, olet syönyt kaikkia. Annoksissa on kaikissa tietynlainen maku ja pienet muutokset kuten ottaako tofua vai katkarapua ei paljon annosta muuta kun aineksia käytetään muutenkin niin vähän verrattuna annoksen nuudeliosuuteen. Ravintola on raikas ja sinne on helppo mennä. Ruoka on suhteellisen terveellistä ja freesi meininki, mutta proteiinin määrä ruuassa on minimaalinen vaikka ottasi kahta eri proteiinia, koska niitä laitetaan annokseen niin vähän. Jos itse saisin valita, ottaisin annokseen runsaasti enemmän kasviksia ja reilusti proteiinia eikä vain harmaita nuudeleita kastikkeessa. Mutta jos pitää tämän paikan annosten "perusmausta" mikä on kyllä ihan hyvä niin täällä voi välillä käydä lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Coffee House Oulu kahvila

Coffee Housen kahvit ovat peruskauraa ja saahan niillä kofeiinipiikin aikaiseksi, mutta mitään mieletöntä kahvilaelämystä on turha odottaa. Kahvila on nuorten laumoittama ja meteli on kova. Tunnelma kärsii paljon ja valikoima välipaloissa ja muissa kahvilatuotteissa pieni. Tuotteet tulevat suurimmalta osin pakasteesta tai puolivalmiina, joten taso ei sen suhteen ole kovin korkea ja hinnat ovat silti aika kovat. En voi suositella erityisemmin, mutta jos haluaa kupin kahvia niin ei tarvitse pettyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit