JariYli-Tolppa

4 arvostelua

Hyvä ruoka, hyvä palvelu, kylläinen olo.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Ravintola: Kreikkalainen Ravintola Athene kreikkalaista

Tämä ravintola on suljettu - eikö sen voisi kirjata tuohon jos muuten ei voi jostain ihmeellisestä syystä poistaa ravintolaa tästä kannasta?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Heikoin lounaskokemus pitkiin aikoihin. Salaatti loppu, laarissa vain tomaattia ja kurkkua. Ei keittoa. Lämmin ruoka loppu - vain perunoita kahta lajia kuuden purkin setistä eli liikaa???. Riisi loppui mun kohdalle, lihapataa pieni liru, Kanapataa oli riittävästi - tosin kana oli siinä varsin kuivaa. Ruoat oli kansien alla eli piilossa olevat ruoat eivät herättäneet "makunystyröitä" - päinvastoin. Ympäröivät ravintolat (Delhi D, Romana yms. ) ihan täynnä ihmisiä - ei siis olisi asiakkaista pulaa, jos ruoka olisi kohdallaan. Paikka tosin oikein kodikas - ehkä n. 30 asiakaspaikkaa. Naan-leipä tuotiin pöytään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2017
Arvosana: 0

Heikoin lounaskokemus pitkiin aikoihin. Salaatti loppu, laarissa vain tomaattia ja kurkkua. Ei keittoa. Lämmin ruoka loppu - vain perunoita kahta lajia kuuden purkin setistä eli liikaa???. Riisi loppui mun kohdalle, lihapataa pieni liru, Kanapataa oli riittävästi - tosin kana oli siinä varsin kuivaa. Ruoat oli kansien alla eli ei kansien alla piilossa olevat ruoat eivät herättäneet "makunystyröitä" - päinvastoin. Ympäröivät ravintolat (Delhi D, Romana yms. ) ihan täynnä ihmisiä - ei siis olisi asiakkaista pulaa, jos ruoka olisi kohdallaan. Paikka tosin oikein kodikas - ehkä n. 30 asiakaspaikkaa. Naan-leipä tuotiin pöytään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Oscar à la Carte / Viking Grace eurooppalaista

Hyvä ruoka, hyvä palvelu. Asiantunteva henkilökunta. Viinipaketti ok. Viini ylihihntaista laseittain ostettuna.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit