Lillilaam

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: La Famiglia italialais-amerikkalaista

Olimme suurehkolla seurueella ravintolassa. Tarjoilija oli töykeä ja palvelu oli hidasta ja huonoa. Seurueen keliaakikolle ei tarjottu leipää. Tarjoilija hermostui kun seurueen henkilöt vaihtoivat paikkoja eikä osannut vastata kysymyksiin esimerkiksi juomista. Annokset olivat pieniä eikä maku ollut hyvä. Hampurilaisen kanssa tuli 11 ranskalaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Ravintola: UGGLA Restaurant lunch & brunch

Testasimme Ugglan lounaan pienessä seurueessa. Ensin huomiomme kiinnitti ravintolan rauhallinen ja tyylikäs ilmapiiri. Ravintolassa on monista lounaspaikoista poiketen pöytiintarjoilu. Palvelu oli asiallista ja eleetöntä, tarjoilija puhui englantia.

Lounaan hintaan kuuluva salaattipöytä oli upea ja notkui erilaisia harvinaisempiakin herkkuja. Tavallisen vihersalaatin lisäksi tarjolla oli mm. erinomaisia viininlehtikääryleitä, artisokkaa, grillattuja kasviksia ja linssejä. Lounaslistalta olin valinnut mozzarellakanaa. Ruoka tuli erittäin nopeasti. Kana oli maukasta, mutta lisukeperunoiden mauste jakoi mielipiteitä. Annoskoko oli mielestäni juuri sopiva etenkin salaattipöydän ollessa niin runsas. Lounaan hintaan kuuluva kahvi oli perushyvää suodatinkahvia.

Ugglan lounas ei ole ehkä oikea valinta, jos haluaa mättää kukkuraisia lautasellisia kitusiinsa. Sen sijaan Ugglan tyylikäs sisustus, hyvä palvelu ja tavallisesta lounasmätöstä poikkeava ruokalista tekee siitä erinomaisen paikan esimerkiksi bisneslounaille ja laatua arvostaville lounastajille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Sakura Ruoka sushi buffet

Melko makeaa sushiriisiä, jota oli paljon. Alkoi nopeasti tökkimään, joka kenties on tarkoitus? Lohi oli mautonta, mikä lohen ystävänä harmitti. Majoneesisusheja oli paljon. Hintaansa nähden ihan hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.10.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit