Avautuu 11:00

UGGLA Restaurant

lunch & brunch
Arvosana 2.8 / 5

UUSI lounasravintola avattu Punavuoreen!
Avajaisviikon 29.9.-3.10 lounas -30%


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ei vakuuttanut. Salaattipöytä oli suoraan sanottuna ankea ja suppea. Siinä oli paloiteltuja tomaatteja, pilkottuja kurkkuja, salaattia ja tölkistä kaadettuja sieniä. Seuralaiseni ja minun lisäksi havaitsimme vain yhden ruokailijan ravintolassa - silti leipäkori oli tyhjä.

Pääruuaksi tilaamamme kalalautanen oli pettymys. Mustekalarenkaat olivat vetistyneet ja kala mautonta mössöä.

Tulin paikkaan business-menun toivossa. Hälytyskellojen olisi ehkä pitänyt soida jo siinä vaiheessa, kun huomasin ettei ravintolan nettisivuille oltu päivitetty kuluvan viikon ruokalistaa.

Ravintolassa oli pöydillä kahden edellisen viikon ruokalista-flyerit, joiden päälle oli käsin liimattu tämän viikon selvästi suppeampi lista A4-arkilla. Business-menut kahdelta edelliseltä viikolta näyttivät kyllä houkuttelevilta, mutta niitä ei enää ollut saatavilla.

En suosittele, enkä usko meneväni lounaalle enää kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.12.2014
Arvosana: 0

Kävimme ystäväni kanssa lounaalla ko. paikassa ensimmäistä kertaa. Ravintolan vastaanotto oli kehno, edes hymyä tai tervehdystä ei tarjoilijalta saatu! Lounaslista näytti lupaavalta, oli kivoja nimiä ruokalajeilla ymv, mutta... Salaattipöytä oli todella suppea ja sisälsi vetisiä ja nuhjaantuneita kurkkusiivuja. Pääruoka oli ihan maukas, vaikka riisiä oli tuosta annoksesta 3/4 suhteessa kasviskastikkeen määrään. Tunnelmaa latisti vielä se, ettei raflassa ollut ketään meidän lisäksemme. Ovesta jos toisesta ramppasi edestakaisin hämärää porukkaa, jotka eivät olleet ainakaan ravintolan asiakkaita. Tuli jotenkin turvaton olo koko paikassa. Ainoa plussa tulee tilojen tyylikkyydestä ja moderniudesta. Tuohon paikkaan en näillä näkymin enää palaa, koska 11 eurolla saa Helsingistä oikeasti tasokkaampaakin palvelua ja lounasta. Jälkiruokakahvikin unohtui juoda siinä hämmentyneessä olotilassa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 25.11.2014
Arvosana: 0

Kasvissyöjänä lounaan syöminen lihasyöjien kanssa saattaa olla haastavaa. On vaikea löytää ravintola, mistä saa sekä hyvää kasvis- että liharuokaa. Ugglassa lounaslistalla oli yksi vegevaihtoehto, mutta oli mieleeni. Falafelia oli tarjolla silloin. On, hyvä että ruokalista vaihtuu viikottain, niin ei haittaa, että vaihtoehtoja on vaan yksi kasvissyöjälle. Voi joka viikko halutessaan käydä syömässä jotain uutta.

Salaattipöydän runsaus ja korkea laatu teki vaikutuksen koko seurueeseen. Myös syömäni falafel oli oikein maukasta.

Tarjoilu oli nopeaa ja asiallista. Aikaa jäi juoda lounaaseen kuuluvaa kahhvia.

Ugglan tyylikäs sisustus, sekä rento ilmapiiri teki kokemuksesta vielä paremman.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 0

Testasimme Ugglan lounaan pienessä seurueessa. Ensin huomiomme kiinnitti ravintolan rauhallinen ja tyylikäs ilmapiiri. Ravintolassa on monista lounaspaikoista poiketen pöytiintarjoilu. Palvelu oli asiallista ja eleetöntä, tarjoilija puhui englantia.

Lounaan hintaan kuuluva salaattipöytä oli upea ja notkui erilaisia harvinaisempiakin herkkuja. Tavallisen vihersalaatin lisäksi tarjolla oli mm. erinomaisia viininlehtikääryleitä, artisokkaa, grillattuja kasviksia ja linssejä. Lounaslistalta olin valinnut mozzarellakanaa. Ruoka tuli erittäin nopeasti. Kana oli maukasta, mutta lisukeperunoiden mauste jakoi mielipiteitä. Annoskoko oli mielestäni juuri sopiva etenkin salaattipöydän ollessa niin runsas. Lounaan hintaan kuuluva kahvi oli perushyvää suodatinkahvia.

Ugglan lounas ei ole ehkä oikea valinta, jos haluaa mättää kukkuraisia lautasellisia kitusiinsa. Sen sijaan Ugglan tyylikäs sisustus, hyvä palvelu ja tavallisesta lounasmätöstä poikkeava ruokalista tekee siitä erinomaisen paikan esimerkiksi bisneslounaille ja laatua arvostaville lounastajille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Annankatu 10, 00120 Helsinki - Reitti
0400403375
http://www.ugglabar.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita