Mighty

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sininen Paprika Lounasravintola

Olen juuri muuttanut Seinäjoelle ja kartoitan keskustan lounaspaikkoja. Tänään oli Sinisen Paprikan vuoro.

Lounasbuffetin salaatit ja pääruuat olivat ihan hyviä. Erityisen hyvää oli jauhelipihvit tomaattisessa kastikkeessa.

Omalla kohdallani pisteitä laski lähinnä jälkiruokapolitiikka. Itselleni jäi epäselväksi mistä/miten jälkiruuan olisi saanut. Jos sitä olisi pitänyt käydä erikseen pyytämässä, tästä olisi pitänyt mainita erikseen rahastuksen yhteydessä. Jos taas tapana on tuoda jälkiruoka erikseen pöytään, niin miksi minä en saanut (meneekö pärstän mukaan vai olisiko pitänyt jäädä odottelemaan tyhjän lautasen kanssa)? En voi ymmärtää, että jos jälkiruokaa kerran on, miksei sitä voisi laittaa näkyville johonkin, mistä kaikki saisivat hakea.

Noh, ravintolat voivat tehdä asioita miten haluavat ja asiakkaat voivat puolestaan päättää, missä ruokailevat. Itse tulen mitä ilmeisimminkin jatkossa painottamaan sellaisia lounasravintoloita, joissa saan samalla rahalla kaiken saman, mitä muutkin asiakkaat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kiinalainen Ravintola City Take Away perinteistä kiinalaista

Hain lauantaina take away -lounaaksi "Friteerattua kanaa hapanimeläkastikkeessa". Annokseen ei kuulunut mitään salaattia (viikolla lounasaikaan olisi ehkä kuulunut), mutta annos oli kuitenkin niin suuri, että siitä sai sunnuntainkin lounaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 23.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Herkku Vintti suomalaista

Herkku Vintin hernekeitto testattu. Salaattipöytä oli aika perus, kuten myös varsinainen hernekeitto. Itse tehty leipä sekä pannari mansikkahillon ja aidon kermavaahdon kanssa olivat sen sijaan erinomaisia - molempia piti hakea lisää. Keittolounaan hinta oli 7,30 euroa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 19.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Mangal nepalilainen ravintola

Olen monesti kävellyt Lehtisellä Mangalin ohi, mutta nyt uskaltauduin oikein sisäänkin ja tilasin lounaslistalta Chicken Tikka Masala. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ravintola oli siisti ja viihtyisä, ja myös henkilökunta oli ystävällistä. Tulen ehdottomasti toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Sataang Thai thaimaalaista

Satangin lounasbuffettia kokeiltu nyt viitisen kertaa ja aina on ollut hyvää! Salaattipöytä tuoreine hedelmineen on paras, mihin olen Seinäjoen lounasravintoloissa toistaiseksi törmännyt. Jälkiruokarahka on myös hyvää, mutta sitä ei jaksa aina syödä, jos on sitä ennen tullut kiskottua antaumuksella herkullisia lämpimiä ruokia ja hedelmiä. Tarjolla on myös susheja, mutta niitä en valitettavasti pysty arvioimaan, koska en syö susheja (missään).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: VARUNYA KITCHEN thai

Varunya Kitchenin lounasbuffet testattu muutamaan kertaan. Hyvää thai-ruokaa mielestäni! Hintaan kuuluu salaatit, alkukeitto, lämpimät ruuat ja jälkiruokia. Salaattipöytä voisi olla monipuolisempikin, mutta enpä minä toisaalta salaatin takia sinne mene. Plussaa jälkiruokapöydästä, jossa on mm. erilaisia herkullisia leivoksia. Ruokajuomaksi saa ottaa myös tuoremehua, josta myös plussaa. Henkilökunta on ystävällistä ja hinta-laatusuhde mielestäni erinomainen, ts. 8,70 eurolle saa kyllä hyvin vastinetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Thaimaalainen Panfaasai thaimaalainen ravintola

Panfaasain lounasbuffet testattu. Meinasi olla vähän tulista, kun lisäsin ruokaan itse vielä chiliä, mutta hyvää oli. Alkukeittokin oli herkullista. Salaattipöytä oli hiukan mielikuvitukseton ja tuoreita hedelmiä olisi voinut olla enemmänkin tarjolla, mutta sain mielestäni 8,50 eurolle kuitenkin hyvin vastiketta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Shuang Long Kiinalainen Ravintola kiinalaista

Shuang Long testattu. Tilasin lounaslistalta "häränlihaa, sipulia ja porkkanaa" ja ihan hyvää oli - mitään tuon ihmeellisempää en 8,50 eurolla odottanut saavanikaan. Myös annoskoko oli vähintäänkin riittävä.

Tilaa ja pöytiä ravintolassa oli sen keskeiseen sijaintiin nähden varsin nihkeästi. Vältin kuitenkin täällä kommenteissa mainitut ruuhkat saapumalla paikalle heti siinä klo 11 maissa, ja sain annokseni jo ennen kuin olin suoriutunut salaatista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit