Roromax

17 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Sushi Bar Rice Garden sushia

Erittäin hyviä susheja ja japanilainen henkilökunta, mikä on toki plussa, kun kyseessä on susheja! Ei mitään outoja susheja, jossa olisi juustoa, sokeria tai lihaa, vaan perussusheja, jotka maistuvat aina. Syön lounasta siellä noin kerran viikossa, toivottavasti laatu säilyy samana tulevaisuudessa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 23.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Il Gabbiano Ristorante italialaista

Aivan liian paljon suolaa ja liian vähän tomaattikastiketta pizzassa. Maku ei vasta hintaan. Hanavedestä veloitetaan 1 €.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 03.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ryan Thai Vuorikatu thaimaalaista

Buffet-lounaalla oli erittäin hyvä vihreä curry tofulla, ja sushit mukava plussa. Eli kasvissyöjille löytyy hyvää ruokaa. Hieno sisustus ja ystävällinen henkilökunta, sekä keskeinen sijainti Kaisaniemen metroaseman läheisyydessä. Tulen mielelläni uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.05.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Wok Up Iso Omena aasialaista

Kuten muut väittävät, ruoka oli yksinkertaisesti huono eikä muistuttaa yhtään thaimaalaista ruokaa. Otin lounaalla Krabi-annoksen, se oli suuri pettymys, eikä mitään muuta (kuten kahvia tai alkusalaattia) kuulu hintaan. Ja vielä oli hidas palvelu. Harmi, että Iso Omenassa on ylipäänsä vain huonoja ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.05.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Fusion Square kiinalaista

Kävin lounasaikaan ja buffettipoytä oli lähes koko ajan tyhjä! Se johtui ehkä siitä, että paikka oli täynnä kiinalaisia, mikä viittää yleensä ruoan hyvään laatuun. Tässä tapauksessa olisi lähes parempi pyydä asiakas tulla uudestaan joku toinen kerta. Ko. ruoka oli avain tavallista, ei huonoa eikä erittäin hyvää. Oli todella vähän vaihtoehtoja kasvissyöjille. Ongelmana oli myös se, että tarjoilija ei puhunut suomea, eikä englantia. Tässä ravintolassa on todennäköisesti parempi käydä illalla ja syödä à la carte, korkeiden hintojen huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.09.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Zava etni̇nen lounasravintola

Tällä ravintolalla on paljon hyviä puolia: kätevä sijainti, ystävällinen henkilökunta, laaja ja vaihtuva ruokavalikoima lounas-buffetilla, hyvää ruokaa erityisesti tiettyjä turkkilaisia erikoisuuksia (esim. Meyhane pilavi). Kiitos ja jatkakaa vain samalla linjalla!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.04.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Bistro O mat skandinaavista

Erinomainen ravintola, jossa syön lounasta kerran viikossa tai aina kun mahdollista. Iso plussa talon leivälle ja tuoreelle alkusalaatille. Sisustus on hieno. Sijainti rautatieaseman lähellä on hyvä. Ystävällistä, hienotunteista ja tehokasta palvelua. Ja tietenkin loistavaa ruokaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 06.03.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Ju Xiang Lou kiinalaista, sushia

Ihan hyvä kiinalainen ravintola, josta saa susheja noutopöydältä lounaalla. Käyn siellä mielelläni uudestaan, heti kun on mahdollisuus! Yksinkertainen sisustus tilavassa salissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Mountain nepalilaista

Yksi parhasta nepalilaista Helsingissä! Iso plussa on lounasaikaan aito mausteinen maitotee, joka sisältyy hintaan. Ystävällinen henkilökunta. Kasvissyöjille sopiva ravintola.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 14.09.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Dynasty kiinalaista

Ihan hyviä susheja, tuntuu siltä, että laatu on jopa parantunut edelliseen vuoteen verrattuna. Tuoreita susheja tulee säännöllisesti keitosta, eikä tarvi odottaa. Kiinalaista ruokaa ihan ok, joitakin annoksia sopii myös kasvissyöjille, kiitos siitä! Henkilökunta on ystävällinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.09.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit