Rosolli

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Verkahovi lounasravintola

Lounaspaikkana aivan ehdoton ja nopea. Auton sain eteen ,kiekkopaikka mutta aika riittää koska syömään pääsee heti. Nopeaa ja hyvää, raikkaat itse tehdyt salaatit, keitto, lämpimät ruoat , juomat, kahvi ja jälkiruoka taisi olla 9,70€ ja hyvää oli :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Verkahovi lounasravintola

Noutopöytä on kiireiselle oiva ratkaisu. Salaatit itse tehtyjä raikkaita, eikä mitään säilykkeitä suoraan purkista. Ruoka on maistuvaa kotiruokaa, itsetehtyä, sitä pitää arvostaa näinä pakasteiden sulattelujen aikana. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.03.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Bruno II ravintolalaiva

Taas oltiin Brunolla eikä petytty. Maistuvaa ruokaa, nälkä lähtee taatusti, mukava henkilökunta ja ystävällinen palvelu. Jokinäkymä ja föri on jo pelkkää plussaa . Suosittelen kaikille joille ei "hienostelu" ole pää-asia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Bruno II ravintolalaiva

Oli taas lomalaisia vieraana Turussa, yhdistimme "Föriristeilyn" ja ruokailun Brunolla, oi oi , maistui todella hyvää, palvelu mitä ystävällisin. Hintataso, rahalle vastinetta kyllä isompaankin nälkään löytyy....nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: RantaKerttu amerikan kotimaista

Hampurilaisbuffe kuullosti hyvältä ja päädyimme siihen jo lapsiakin ajatellen. Voi hyvää päivää, pihvit mautttomia eineksiä, pullavaa mättöä. No sitä kaipaavalle homma olisi tietysti ollut ok. Kaiken kruunasi huumaavaa ipanoiden kirkuna, häly ja meteli ei houkuta toistamiseen paikalle. Meidän porukan lasku oli jotain 90€ aivan liikaa aikuisilta. lasten hinta 6,90 ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 07.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Enkeliravintola ruokaravintola

Enkelin keittiö saavutti voiton keväisessä Neitsytperunafestivaalissa, kokataan torilla kilpailun voitto ei tullut turhaan ruoka oli tosi hyvää ja maistuvaa, kauniistio esille laitettu. yllätys että lounas on edullinen , pöytiin tarjoiltuna saatiin nauttia, kiitoksia tullaan porukalla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Enkeliravintola ruokaravintola

Mukava yllätys oli että täällä on nyt myös sopuhintaan lounastarjoilua siinä 10€-16€ saa maittavan annoksen pöytään. Kala oli tuoretta ja pihvi mitä mehevin suosittelen.
Eikä todellakaan ole syrjässä vain 2 korttelia torilta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 12.03.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Kristina/s/s Bore suomalainen

Lounaalla voi syödä edullisesti ja mikä tutustumisen arvoinen kohde aurajoen alajuoksulla. Palvelu ystävällistä ja ruoka maistui, lisääkin haettiin. Onneksi paikka on avoinna myös syksyllä ja talvella voidaan tulla uudestaan, nam nam.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kristina/s/s Bore suomalainen

Mukava iloinen yllätys lounas noutopöydästä edulliseen hintaan aurajoen rannassa, ilman että pitää lähteä koko päiväksi "piknikille bingoamaan"!. Autolle runsaasti parkkipaikkoja edustalla. Sunnuntaisin juhlavampi kattaus miellytti myös synttäreillä, varattiin pöytä ja lapsetkin viihtyivät, kerrankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.02.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Amarillo texmex

Ei enää koskaan tänne. Oltiin hijaisena sunnuntaina syömässä, silti kesti ja kesti ja vieläkin vaan kesti mutta kun ruoka sitten tuli se oli kylmää. Hinnat ihan pilvissä olut 7.80€ tuoppi ja jne. Ei kiitos, jatkossa äänestän jaloilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 13.03.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat