Keittiö auki

Bruno II

ravintolalaiva
Arvosana 4.4 / 5

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Brunolle täydet nautintopisteet! Jälleen oli hyvä ruoka, juoma ja mieli kun kaikkien mahat täyttyivät ja onnistunut ruoka ilahdutti. Vaikka paikalla oli tungos, se hukkuu kivasti laivaan. Ruoka silti nopeasti mutta kypsänä pöytään ja perus listan voi syödä alkupaloineen, ilman hoppua! Annokset sopivia isompaankin nälkään mutta lapsetkin syövät omansa loppuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.10.2016
Arvosana: 0

Taas oltiin Brunolla eikä petytty. Maistuvaa ruokaa, nälkä lähtee taatusti, mukava henkilökunta ja ystävällinen palvelu. Jokinäkymä ja föri on jo pelkkää plussaa . Suosittelen kaikille joille ei "hienostelu" ole pää-asia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Brunon ruoka ei petä. Todella tuoreet ja maistuvat vihreät salaatit, ei mitään ruskistuneita reunoja. Konstailematonta, hyvän makuista ruokaa. Ihana caesarsalaatti, maistuva lounasleike ja loistava metsästäjänleipä. Mukava ja nopea palvelu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0

Menu tuo muistoja ajalta jolloin silmälasit olivat isoja ja Urkki vielä voimissaan. Mitään nykyajan kotkotuksia on listalta turha hakea ja hyvä niin; hamppe ym. paikkoja kyllä kaupungissa riittää muutenkin.

Ruoka on maukasta ja annos riittää metsurillekin. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä.

Tunnelma on mukavan rauhallinen eikä Aurajoki näkymäkään haittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 23.11.2014
Arvosana: 0

Maistuvat, isokokoiset annokset ja ystävällinen palvelu, mukava tunnelmallinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: -1

Ruoan laadussa ja maussa ei sinänsä moittimista. Puutteellisinta lähinnä palvelu. Mitään ruuhkaa paikassa ei ollut, kaksi pöytäkuntaa lopetteli ateriaansa, henkilökuntaa oli näkyvillä kolme kappaletta. Missään ei viitettä siihen, että aterioijille ei olisi pöytiintarjoilua. Hetken istuttuamme noudin ruokalistat ja valitsimme annoksia, pähkäilyä herätti annosmaininta perunoista "valinnan mukaan", mutta perunavalikoimaa ei ollut listassa. Valinnan tehtyämme nousin lopulta tiskille, missä tarjoilija jätti mieluummin jäähyväisiä aterioineelle kuin otti vastaan uutta tilausta. Annosten ylöskirjaamisessa vaikeuksia, samoin juomien valinnassa, perunoiden salaisuus selvisi sentään erillisestä taulusta, mikä makasi tiskillä nurinpäin. Tämän jälkeen odottamaan annoksia, mikä odotus kestikin huomattavan kauan. Ennen annosten saapumista tilaukset vastaanottanut tarjoilija päätti iloisesti muille jäähyväiset jättäen työvuoronsa. Lopulta annokset saapuivat, toisessa valitut perunat olivat väärät - nyt siis molemmissa samat.

Hiukan masentavaa. Pikkukuopat palvelussa kasaantuivat nyt ja aiheuttivat ikävän jälkimaun tilanteesta. Korostan yhä, ettei kyseessä ollut mikään lounasruuhka eikä sen piikkiin voida palvelun tökkimistä pistää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: 1

Pari kertaa on tullut käytyä ja ruoka aina erittäin maistuvaa ja tuoretta. Palvelu hyvä ja yleensä myöskin erittäin nopea. Annokset erittäin reilun kokoisia. Lähtee porukan äijiltäkin aina varmasti nälkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

Vähintään kerran kesässä käytävä Brunon terassilla syömässä. Maukasta ruokaa, annokset sopivan kokoisia ja valkosipulietanat aina olleet hyvät! Mahtava kesäpaikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

Useasti käynyt lounaalla työporukan kanssa. Salaattipöytää voisi hieman laajentaa ja panostaa laatuun. Olen useimmiten ottanut leikkeen ja se aina samanmakuinen ja -näköinen vaikka nimi vaihtuukin..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.11.2013
Arvosana: 0

Hyvä ruoka, ystävällinen ja nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.07.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäinen Rantakatu, 20810 Turku - Reitti
(02) 230 2532
http://www.brunocruisers.fi/bruno/

Vaihtoehtoisia ravintoloita