Sonce

29 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Fransmanni Kluuvikatu maalaisranskalaista

Vähän oli ravintolassa liian pimeää meidän seurueen makuun. Itse ruoka oli ihan hyvää ja annokset sopivan täyttäviä. Kasvisvaihtoehtoja oli riittävän monta ja seurueen kasvissyöjät olivat tyytyväisiä niiden monipuolisiin makuihin. Lihansyöjän medium miinus -pihvi oli täydellinen kypsyysateeltaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.06.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Chico's Sello amerikkalaista

Mentiin tänne kaverin kanssa, kun kaivattiin äkkiä ruokaa pitkän työpäivän jälkeen - virhe. Palvelu oli todella hidasta ja paikka kalsea. Onneksi tilasimme edes alkupalat (jotka oli niitä samoja nachoja, joita esim. Amarillossa saa ilman lisäveloitusta). Tultuaan itse hampurilaiset oli sinälläään ihan hyvät, mutta lisukkeet surkeat - kaverin lautasella "salaatti" tarkoitti ilmeisesti 2 kurkun- ja 3 tomaatinpalaa, jotka piti erikseen etsiä perunoiden alta. Perunat taas oli kylmät, kuivakat ja överisuolatut. Valitimme asiasta myös tarjoilijalle, jonka kommentti oli "ilmoitan keittiöön" eikä sitten muuta. Ei enää Chico'siin, kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 27.12.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Hotel Aada

Lounaspaikkojen parhaimmistoa. Hyvä salaattipöytä, ja keittokin kuuluu hintaan, mikäli ottaa kalliimman annoksen.

A la Carte -annokset ovat hintaansa nähden vähän pieniä, mutta maittavia nekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.04.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Jecika intialaista

Ainakin lounaspaikkana toimii. Riisi ja leivät oli hyviä ja niiden seuraksi oli tarjolla useita erilaisia kastikkeita (sekä useita intialaisia, että perinteisempi lihapullat) ja friteerattuja juttuja. Kyllä näillä maha täyttyy. Taustalla soi intialainen radiopop, mikä oli ihan hauska lisä kokemukseen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.05.2012
Arvosana: 1

Ravintola: IKEA Ravintola ruokaravintola

Maittavaa perusruokaa. Valikoima on sopivan laaja ja vaihteleva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Bella Roma, Kuopio italialainen ravintola

Istuttiin Daddy's Diner puolella, joka tunnelmaltaan oli ihan hauska. Alkusalaatti kannattaa tässä paikassa ehdottomasti ottaa, salaattipöytä oli varsin monipuolinen ja ruokaisa. Itse pääruoat oli ihan ok, muttei mitään erikoista. Vuohenjuustopasta oli mukavan kokoinen, mutta olisi kaivannut lisää makua. Seuralaisen hampurilainen taas oli kuivahko ja lisukkeena mainittu coleslaw tosi pieni (onneksi oli otettu se salaattipöytä!). Ranskikset oli hyvät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Amarillo tex-mex

Tämän Oulun Amarillon tilat on kummalliset - kulmia ja soppia siellä täällä, pelkäsimme aluksi jäävämme tarjoilijoilta kuolleeseen kulmaan, mutta palvelu pelasi hyvin. Ruoka oli samaa Amarillo-matskua kuin muuallakin. Kurpitsakeitto toimi pakkaspäivänä hyvin, mutta ruokaseuralainen ilmoitti fajitaksille saamansa savukastikkeen maistuneen paremmalta Kuopiossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Pizzeria Da Mario pizza

Käytiin lounaalla kaverin kehotuksesta ja oli kyllä pizzerioiden parhaimmistoa! Ympäristö oli mukava ja viihtyisä, vaikka hieman ahdas. Lounasaikaan pizzan hinnalla sai myös salaattipöydän, jonka valikoimia voi oikeasti kutsua runsaiksi - perus pizzeriasalaattien lisäksi tarjolla oli mm. viininlehtikääryleitä ja marinoituja valkosipuleita ym. Pikkaisen tuotti vaikeuksia tämän jälkeen ahtaa itseensä vielä pizzakin...joka oli maukas ja juuri sopivan ohut ja rapsakka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Paviljonki lounas, kokous

Erittäin maukkaat ruoat, varsinkin alkupalojen salaatit ja kalat oli ihania! Opiskelijoiden suorittama palvelu oli erittäin sympaattista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Crustum konditoria

Mikäli tykää aloittaa aamunsa lepiä kasaten, tämä on erinomainen vaihtoehto. Leikkelevalikoima jopä ällistyttävän laaja. Myös lohi oli hyvää ja uutta syötävää tuotiin koko ajan tarjolle. Omaan makuun tosiaan ehkä hieman leipäpainotteinen - niiden lisäksi tarjolla oli oikeastaan vain jugurttia.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 16€ Lisätty: 24.10.2012
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit