Ei tietoa

Angela

Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pieteetillä tehtyä aitoa ruokaa.
Viihtyisä ja menun mukaan lupaava paikka. vaikka lämmin broilerinrintasalaatti kuulosti listalla melko mitäänsanomattomalta, oli itse kana oli suussasulavaa. Täydellinen mauste, mehukas ja riittoisa annos. Ohuena grillattu mutta ei päässyt kuivumaan.
Pöytäseurueen muut valinnat olivat edullinen kasvis Midjan ja tyyris karitsan paistetut sisäfileet. Kasvisannos oli runsas, hummus erinomaista ja arinaleipää tuhdisti. Kerrankin kasvisruoka oli hyvin maustettua ja täyttävää!
Lammas oli hintansa arvoinen ja ehdottomasti paikan bravuuria. Ainoa miinus oli odotusaika ja eri tahdissa saapuvat annokset.
Salaattipöytä kuuluu annoksiin ja antoi pureksittavaa nälkäiselle seurueelle. Myös viinilista on kattava, jopa talon oma punkku oli positiivinen, erityisesti kanalle ja lampaalle sopiva yllätys. Muuten viinejä saa rajoitetusti laseittain eli pullo on melkein pakollinen ostos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 10.08.2017
Arvosana: 0

Palvelu ystävällistä, mutta unohtelevaa, kun kolmatta kertaa piti pyytää alkuun tilatut juomat. Grillipihvi olikin lehtipihvi ja oli erittäin kuivaa.Härkäsaslik oli taas liian raakaa. Mainitsin asiasta myös henkilökunnalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 19.12.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Lammas-saslik (medium) todella mureaa ja suussa sulavaa. Yhtä hyvää kuin aikaisemminkin, joten satunnaisesta onnistumisesta ei liene ole kyse. Pöytäseuran hats-kebabkin nousi peruskebabista paremmalle tasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Hyvä härkäsaslik,ei kovin iso annos,mutta hyvä! tarjoilija hämmentynyt,ehkäpä suomenkieli jännitti.....ruoka kesti kauan vaikka vain muutama muu asiakas paikalla.menen silti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2015
Arvosana: 0

Viime aikoina olemme suosineet Kouvolan ravintoloista Angelaa, koska emme ole pettyneet annokseemme kertaakaan! Ruokalista tosin on vähän turhankin monipuolinen, mutta hinta-laatu -suhde on tässä ravintolassa kohdallaan. Erityismaininta etnisyydestä ja täysin omanlaisesta herkullisesta ruoasta, jota ei muulta Kouvolasta löydy!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.06.2015
Arvosana: 0

Taso hounontunut, ennen hyva nyt ei!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0

Kävin tyttöystäväni kanssa täällä syömässä Joensuusta asti Sukulan-ohjelman innoittamana. Ravintola vaikutti nimittäin sarjan ainoalta paikalta, jossa olisin käynyt mielelläni myös ennen Sukulan vierailua.

Tilasimme kebab-annoksen ja vuohenjuusto-kanaa, sekä myös leipää ja tsatsikia. Ruoka oli erinomaista. Ainoana pienempänä miinuksena oli vuohenjuustokanan kastike joka ei oikein sopinut annokseen ja oli maultaan teollisen oloinen. Kebabiannos oli joku erikoisempi tapaus, jossa kebabia, salaattia ja kastikkeita oli arinaleivän päällä. Leivän päällä oli myös hummusta. Erittäin hyvä annos, suosittelen, hintakaan ei ollut paha! Tsatsiki oli raikasta ja leipä oli mukavan rapeata ja kevyttä.

Palvelu oli ystävällistä ja vaikka ravintolassa oli käydessämme myös muutakin porukkaa, annoksia ei kuitenkaan tarvinnut odotella pitkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.01.2015
Arvosana: 0

Sukulan kädenjälkeä ei havaittavissa, menu melko laaja, mutta ruoka perin hyvää. Baklavaa tuli myös kokeiltua ja sehän kelpasi, mitä nyt annos oli melko pieni. Gluteenittomuus piti selvittää tilatessa. Menisin vaikka heti uudelleen kokeilemaan paria muuta kiintoisaa annosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.09.2014
Arvosana: 0

Ruokalista on ehkä turhan laaja. Itse ruoassa ei sen suurempaa moittimista, maistuu kyllä. Hinta/laatu-suhde on keskivertoa parempi. Hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.05.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Salpausselänkatu 23, 45100 Kouvola - Reitti