Uniapila

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Thai Orchid Kamppi Thai-Viet Kitchen thaimaalaista ja vietnam

Olen käynyt lounaalla vähän turhan monta kertaa, en ymmärrä mihin tämän paikan suosio perustuu. Ainoa kehumisen arvoinen asia on kerran kuussa lounaslistalla olevat thaisalaatit. Jos hinta ei olisi 10 e ja annoksesta jäisi nälkä, ylistäisin enemmän. Olen syönyt lähes kaikki lounaslistan annokset läpi, kana on todella arveluttavaa, curryt eivät ole erikoisia, paljon parempia on muutaman sadan metrin säteellä saatavilla monestakin paikkaa. Jos olet joskus maistanut oikeaa thaicurryä, ei kannata vaivautua. Jos tietäisin jonkin toisen paikan, joka tarjoilisi tulista thaisalaattia, en varmasti kävisi enää koskaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Tortilla House Kamppi fresh mex

Vegeburrito vakkarilounaana, kokeiltu myös muita täytteitä. Tuoreet raaka-aineet ja paljon makua. Ei jää nälkä ainakaan burritosta. Tykkään kovasti, täältä tulee haettua mukaan lounasta usein.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Papito chilibaari

Superjees, tykkäsin! Pieni annos täyttää lounasruokailijan vatsan ja pavut tosiaan ovat vatsaystävällisiä. Papusoosi lienee kaikille sama ja sitä tuunataan toiveiden mukaan tulisemmaksi Santa Marian chilirouheella. Itselle ei todella tulinen ollut tulista eli omat chilisoosit mukaan. Tästä tulee varmasti vakkari kesällä, toivottavasti pysyy pystyssä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Italo italialaista

Toista kertaa lounaalla, hinnat ovat nousseet viime kerrasta. Valitsen lounasannokseksi pastan, todellinen pettymys. Kastike on mautonta, katkaravut pakastepussin pohjimmaista sitkeäksi keitettyä murua. Onneksi pastaa on riittävästi, joten nälkä lähtee. Pastojen taso on ketjun muiden ravintoloiden tasolla, tunnen olevani ABC:llä. Edellisellä kerralla ottamani salaatti oli selvästi enemmän vastinetta rahalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.04.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Italo italialaista

Lounassalaatin saaminen kesti 25 min, joten ei kovin soveltuva lounasruokailuun. Tosin tarjoilijoilla näytti olevan ylimääräistä aikaa seisoskella ryhmissä ja jutustella. Pyytäessäni kuppia kahville sai vihaista mutinaa ja vielä ärsyyntyneemmän vastauksen, kun kehtasin vielä huomauttaa loppuneesta maidostakin. Salaatti sinällään kelpo, paljon raaka-aineita, mutta ei mitään kastiketta. Onneksi alkusalaattipöydästä pystyi käydä pihistämässä vinegrettiä. Plussaa tuoreesta ja lämpimästä leivästä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Twisted Street Kitchen aasialainen katukeittiö

Olen tilannut lounasmussamanin neljästi, mausteiden suhteet vaihtelevat hiukan, mutta ehdottomasti Helsingin paras. Viime kerralla otin lounaspossua, joka osoittautui jauhelihaksi. Ihan maukas, mutta jos olisin tiennyt, olisin pidättäytynyt vakiomussamanissa. Ja joo, mussaman curryyn kuuluu peruna eli autenttista, mausteista ja maukasta!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Tre Viet vietnamilaista

Erittäin hyvä pho-keitto, jos olisi ollut vielä tuoreita yrttejä ja kalakastiketta pöydässä, olisi saattanut päästä jopa Helsingin parhaaksi. Äyriäisrullat olivat pettymys. Liian vähän, jos ollenkaan yrttejä ja tavallista amerikansalaattia sisällä. Itse teen parempia ja huomattavasti parempia saa monesta helsinkiläisestä ravintolasta. Päivän tarjousannos myytiin erinä kuin mitä pöytään tuotiin, pettymys sekin. Jäi höynäytetty olo. Jos olisimme ottanut vain pho-keiton, olisi jäänyt todella hyvä mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Pueblo Bar y Taqueria meksikolaista, baari

Otin tiikeriraputacot, joita diablo nimellä kutsuttiin. Kaikki raaka-aineet oli tuoreita: avocado, korianteri, sipuli, salaatti. Mutta mauttomuus silti vaivasi, harmillinen juttu. Ystävien burritot olivat paljon suurempia kuin oma neljän plätyn tacot. Maissijauhoista tehdyt tacoplätyt myös maistuivat vähän oudolta omaan suuhun. Odotin enemmän, mutta mikään ei ollut totaalisesti pielessä. Saattaisin mennä uudemman kerrankin ja ottaa kanaburriton.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.02.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit