akivivalli

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Trattoria Tammerin Puisto italialaista

Ruoan tuleminen seitsemälle hengelle kesti lauantai-iltana tunnin, vaikka "risotto tehdään valmiiseen pohjaan" ym. , mikä kävi ilmi, kun sanoin, etten syö sipuleita.

Pizzan täytteissä lukee "grillattuja kasviksia ja pestoa", mutta "grillatut kasvikset" olivat pelkkää punasipulia, pesto puuttui ja tilalla oli paljon rucolaa. No, minä tykkään rucolasta, mutta kun en halunnut sipuleita, niin en saanut mitään, enkä edes niitä oliiveja, mitä oli "normaaliversiossa".

Pizzat myös tuotiin pöytään aivan jäähtyneinä, enkä nyt tarkoita sitä, että "meillä on tapana lisätä täytteet paistamisen jälkeen", vaan sitä, että uunissa käynyt juustokerros on kova ja kylmä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 08.05.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Kasvisravintola Gopal kasvisravintola

Tänään taas aivan mahtavia pudlia ja muuta herkullista. Painavasta tavarasta kannattaa maksaakin enemmän. Mun maksoi 13€ ja vaimon 11€ ...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 11.02.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Thai Na Khon Restaurant thaimaalaista

Työkavereiden kanssa (ja laskuun) kävimme nopeasti syömässä. Ruoka oli itse asiassa seisovasta pöydästä, minä nirsoilin erikoistilaukseni ja sain loistavia hapanimeliä kasviksia riisin kanssa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 01.04.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Kasvisravintola Gopal kasvisravintola

Kaupungin parhaat parathat - ehdottomasti - ja muissakin ruuissa on suuria suosikkejani.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 04.10.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Katmandu Satakunnankatu nepalilainen

Nepalilaista - nojaa. Ruoka oli peruspohjoisintialaista, tosin me syömme vegeä, emmekä siten maistaneet paikallisia katkarapuja. Kasvisruokia paljon, hieman häritsi metallilautasella tarjoilu, sillä intialaisia ruokia on kätevä tilata useampia pöytään ja syödä niitä, mitkä kullekin maistuvat. Erityistoiveet menivät sekaisin eli tulisena pyydetyt kolme annosta olivat käytännössä mauttomia, "koska pöydässä oli lapsia" (joista vain yhdelle oli pyydetty miedompana).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Café Gopal kasvisruokaa

Tämä Ilmarinkadun Gopalin kahvilapiste tarjoaa loistavan ruuan lisäksi siis myös loistavia leivonnaisia - meidän perheemme mukaan tarttuivat sitruunamuffinit, á 3,50.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 21.10.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Veganissimo kasvisravintola

Tätä on odotettu. "Tavallinen" ravintola, kolme hyvää lounasvaihtoehtoa, hyvät alkusalaatit ja monipuolinen à la carte. Hieman taso on vaihdellut, mutta useimmiten ollaan lähempänä erinomaista kuin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Frankly eurooppalaista

Näin vegetaarina voin sanoa, että Franklyn ruoka on ollut hyvää, palvelu aivan erinomaista JA erityistoiveet otettu huomioon sen enempää nikottelematta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2009
Arvosana: 1


Seuraajat

Seuraajat (1)