annemi

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Miyako japanilaista, sushia

Ensivaikutelma ravintolasta ei ole kovin lupaava nuhjuisine sisustuksineen ja tuntuu ettei siellä ole koskaan ketään, mutta kolme kertaa ravintolassa käyneenä tiedän, että ravintolasta saa erinomaista sushia, parasta merileväsalaattia ja leppoisaa palvelua.

Iso plussa innovatiivisesta ja monipuolisesta listasta (joka aiheuttaa suuria valinnanvaikeuksia!) ja palvelusta, joka on niin hyvää että siitä tulee hyvä mieli :)

Suosittelen ehdottomasti merileväsalaatteja sekä vihreä tee jäätelöä. Sushit ovat erikoisia ja todella maukkaita myös.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2012
Arvosana: 5

Ravintola: Ravintola Sunn skandinaavinen

Kävin jokin aika sitten ravintola Sunnissa brunssilla ja salaatti-ihmisenä tykkäsin brunssin pitopöydän tarjonnasta kovasti.

Aamiaismaisen tarjoilun sijaan pitopöytä notkui salaatteja, pieniä suolaisia, ihania leipiä, levitteitä, tuoreita hedelmiä.. kaikkea ihanaa juuri lounasaikaan.

Kivan brunssista tekee myös se, että brunssin voi tilata myös a'la cartesta. Itse ohitin brunssiin kuuluvan makean kakun ja tilasin jälkiruoaksi churrot.

Miinusta tulee palvelusta. Pyysimme heti tultuamme lastenistuinta ja se meille luvattiin. 40 minuuttia myöhemmin odotimme istuinta edelleen vaikka siitä kysyessämme meille vakuuteltiin sen olevan tulossa.

Lapselle tilattiin annos lastenlistalta ja annos oli hyvä ja maukas mutta oli todella erikoista että lastenruokaa ei näkynyt eikä kuulunut vaikka aikuiset, jotka a'la cartesta olivat ruokansa tilanneet, olivat jo syöneet.

Iso plussa kauniista miljööstä, oli ihanaa katsella Tuomiokirkkoa sunnuntaisessa auringonpaisteessa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 09.05.2012
Arvosana: 2

Ravintola: HOKU pacific rim

Hoku oli aivan ihana yllätys Punavuoressa. Ruokalista netissä lupasi jo paljon ja ravintola lunasti ruoallaan jokaisen odotuksen.

Ravintola on intiimin pieni, joskin hieman hikinen tunnelma tuli kun ravintola oli torstai-iltanakin täynnä. Palvelu pelasi, meitä palveli hauska, nuori mies joka puhui huonosti suomea mutta teki koko ajan parhaansa.

Söin kolmea eri alkupalaa ja jälkiruoan, jokainen annos oli kookas, herkullinen ja niin kaunis. Maut olivat raikkaita, uusia ja tuoreita.

Hinta-laatusuhde on paras mitä olen Helsingissä hetkeen nähnyt.

Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.05.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Lungi kortteliravintola

Lungissa on rento ja hauska sisustus, tulee berliiniläiset kuppilat mieleen.

Ruoka Lungissa on hyvää ja annokset mukavan kokoisia. Lista on suppea ja vähän vaisu, mutta perinteinen vuohenjuustosalaatti on kyllä maukas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Bar Teos tapas-baari

Bar Teos on yksi suosikkiravintoloistani Helsingissä. Se on teeskentelemätön, tarjoaa erinomaista ja maukasta ruokaa, joka hurmaa yksinkertaisuudellaan.

Sisustus on tunnelmallisen nuhjaantunutta, pöydät ja tuolit kuluneita - aitoa tunnelmaa!

Ruokalistaa voisi välillä vaihtaa, edes muutamia annoksia menulla.

Palaan tänne kerta toisensa jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Rodolfo italialaista

Rodolfo on ihana, hieman jemmattu helmi jossa palvelun taso on aina niin huippua että sieltä lähtee hyvillä mielin kotiin, vaikka ruoka ei aina yltäisikään ihan samalle tasolle kuin palvelu.

Pidän vähän nuhjaantuneesta sisutuksesta, se on pysynyt samanlaisena vuosikausia ja kuuluu asiaan.

Ruoka on vaihtelevasti joko todella hyvää tai pettymys. Pahaa ruokaa Rodolfosta ei saa, mutta joskus odotukset ovat niin korkeat, kun edelliskerralla ruoka on ollut erinomaista että välillä siellä joutuu hieman pettymään.

Suosittelen silti lämpimästi, tässä kyseisessä ravintolassa olen syönyt ensimmäiset etanani yli 15 vuotta sitten ja olen edelleen aivan hullaantunut heidän etanoihinsa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.05.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Sushibar & Dine

Ravintolan sisutus ei ilahduttanut yhtä paljon kuin ennen samalla paikalla olleen Raku Yan, mutta pelkistetty ja tyylikäs tyyli toimii aina.

Palvelu pelasi lähes tyhjässä ravintolassa hyvin, tarjoilijat eivät tyrkyttäneet mitään liikaa ja heiltä sai aina vastauksen kysymyksiin. Myös heti alkuun ilmoitettiin, mitä ruokia ei ole saatavilla juuri sinä päivänä, joka on aina plussaa kun tutkii ruokalistaa ja pohtii mitä haluaisi tilata.

Ruoka oli herkullista, todella kaunista ja sitä olisi saanut olla enemmänkin lautasella ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 09.05.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Gaijin modernia aasialaista

Gaijin on makuelämys, joka jokaisen tulisi kokea.

Plussaa ovat kauniit annokset, joita kelpaa ihailla ja joista jää ihana makumuisto suuhun.

Miinusta liian nopea tahti ruoan tarjoamisessa, olisimme halunneet keskustella ja fiilistellä ruoka-annoksia pöytäseurueen kanssa.

Ehdoton suosikkini on vihersimpukka-annos, jota olen tilannut jopa jälkiruoaksi koska en saanut siitä tarpeekseni millään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 09.05.2012
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit